GTM-MQDS2NT

Саморазбъркващата се чаша "Self Stirring Mug"

Изчерпано
SKU: 6229
14.99 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
14.99 лв
Саморазбъркващата се чаша
14.99 лв


Саморазбъркващата се чаша "Self Stirring Mug" е уникално устройство, което ви позволява да се насладите на перфектно разбъркано кафе, чай, какао или други напитки, без да се налага да ги разбърквате ръчно.

Чашата е изработена от висококачествена неръждаема стомана и е снабдена с вградена магнитна бъркалка. Когато в чашата се излее гореща напитка, бъркалката се активира и започва да се върти, като разбърква напитката за секунди.

Чашата е лесна за използване и почистване. Тя се захранва от две AAA батерии, които траят до 12 месеца.

Саморазбъркващата се чаша "Self Stirring Mug" е чудесен подарък за всеки, който обича кафе, чай или други напитки. Тя е и идеална за хора, които са заети и нямат време да разбъркват напитките си ръчно.

Ето някои от основните характеристики на чашата:

  • Изработена от висококачествена неръждаема стомана
  • Вградена магнитна бъркалка
  • Лесна за използване и почистване
  • Саморазбъркващата се чаша "Self Stirring Mug"

    С тази уникална чаша ще се насладите на перфектно разбъркано кафе, чай или други напитки без никакво усилие.

    Това описание е кратко и ясно, и включва ключови думи и фрази, които са свързани с продукта, като "саморазбъркваща се чаша", "магнитна бъркалка", "перфектно разбъркано", "лесна за използване" и "идеален подарък". Описанието също така подчертава основните предимства на продукта, като автоматичното разбъркване и лесната употреба.

    Тази чаша е перфектна както за домашна употреба, така и за офис или пътуване. Механизмът й работи на батерии, които лесно могат да бъдат заменени, осигурявайки ви продължителна употреба. Саморазбъркващата се чаша е лесна за почистване и поддръжка, като повечето модели дори могат да бъдат измити в съдомиялна машина. При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: