GTM-MQDS2NT

Ръчна шевна машина Handy Stitch

17.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • НАЛИЧНОСТ:В наличност
 • КОД НА ПРОДУКТА:  

 • ДОСТАВКА - ДО 1 РАБОТЕН ДЕН
   до офис на Еконт Експрес
  ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
17.50 лв
Ръчна шевна машина Handy Stitch 1
17.5 лв

Ръчна шевна машина Handy Stitch – малка, но ефективна мини шевна машина, която е задължителен аксесоар за всеки дом. Не е нужно да сваляте пердетата, ако трябва да ги зашиете – просто използвайте мини шевната машина Handy Stitch. За дребните ремонти на дрехи не е необходимо да се закупува голяма шевна машина, която да заема място в дома. Handy Stitch е перфектното решение за тези, които не искат да се занимават с шиене на дрехи, но имат нужда от портативна шевната машина за домашни нужди.

С малка шевна машина Handy Stitch можете да решавате всякакви домашни проблеми за шиене на дрехи и завеси. Тя е лесна за употреба и ефективна, като голяма шевна машина. Handy Stitch може да се използва навсякъде – по време на пътуване, вкъщи или на село. Това е идеалният аксесоар за всички, които имат нужда от лесна за използване ръчна шевна машина.

С мини шевната машина Handy Stitch можете да шиете почти всичко, но не очаквайте да шиете кожа. Нейната производителност е съобразена с размерите й – тя не е проектирана за ушиване на големи проекти, но е идеална за дребните задачи по дома. Handy Stitch е малка и портативна, което я прави перфектната машинка за шиене на път. Тя е идеален избор за всички, които търсят перфектно решение за домашните си нужди по шиене.

 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: