GTM-MQDS2NT

Многофункционален четириъгълен МОП 360°

SKU: 4238
16.99 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
16.99 лв
Многофункционален четириъгълен МОП 360° 1
16.99 лв

Почиствайте по-ефективно и по-лесно с този многофункционален моп 360°. С него можете да почиствате различни повърхности, включително плочки, ламинат, паркет, теракот и други. Мопът е снабден с въртяща се на 360° глава, която ви позволява да достигате до труднодостъпни места. Микрофибърната кърпа е много абсорбираща и може да се пере в пералня. Мопът има телескопична дръжка, която можете да регулирате според вашата височина.Кажете сбогом на непосилното търкане и безкрайните пътувания, за да напълните отново кофата си. четириъгълният моп за под може да се похвали с гениален дизайн, който оптимизира вашето изживяване при почистване.

Неговата ергономична, лека конструкция позволява лесна маневреност, като гарантира, че всяко кътче и пролука на вашия под е напълно почистено с минимални усилия.

Благодарение на иновативната си форма, този моп лесно достига до тесни ъгли и труднодостъпни места, без да оставя след себе си мръсотия.

Гъвкавостта на мопа го отличава от обикновените мопове, с 360 градусова глава.

Подходящ за всички видове подови настилки, прозорци, включително твърда дървесина, плочки, ламинат и други, адаптира се безпроблемно към всяка повърхност.

Със своите лесно сменяеми почистващи подложки от микрофибър можете без усилие да превключвате между мокри и сухи методи на почистване, предлагайки ви гъвкавостта да се справите с всяка бъркотия във вашия дом.

Тайната зад забележителните почистващи способности на мопа се крие в неговата усъвършенствана микрофибърна технология.

Супер-абсорбиращите и ултра-мека подложка от микрофибър улавят без усилие мръсотия, прах и отломки с всяко плъзгане, осигурявайки безупречно покритие без петна.

Това не само ви спестява време и усилия, но също така насърчава по-чиста жизнена среда за вас и вашите близки.

Изработен от първокласни, издръжливи материали, четириъгълния моп за под е създаден да издържи теста на времето.

Здравата му конструкция гарантира дълъг живот, което го прави достойна инвестиция, която ще ви служи години наред. Насладете се на безпроблемно почистване с този надежден, висококачествен моп до вас.

Почистването с AngleMop е толкова лесно, колкото и използването му. Просто отделете микрофибърната подложка и я хвърлете в пералнята, чист старт всеки път.

 

Безпроблемната поддръжка на мопа гарантира, че той остава в първокласно състояние, готов да се справи с вашите нужди от почистване, когато и да сте.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: