GTM-MQDS2NT

За нас

Нашият Интернет магазин all-gifts.eu е създаден през 2022г. и се развива с бързи обороти и предлага голям асортимент от стоки и услуги.

      Нашият екип от професионалисти с доказан опит и нужно образование се стреми да предложи на всеки наш клиент коректност, бързина и качествено обслужване.

      Успеха ни се състои в това да предлагаме стоки на цени съобразени по джоба на всеки български/чуждестранен гражданин в Република България.

    Ние сме коректен  онлайн магазин, който гарантира качеството на предлаганите стоки и услуги, прозрачност и бързо изпълнение на Вашата поръчка.

Чувстваме се  удовлетворени, когато Вие, нашите клиенти получавате поръчаните стоки и услуги от нас в такова състояние в каквото сте очаквали.

Този уебсайт се управлява от ПАВЛОВИ 2022 ЕООД  гр.РАКОВСКИ, ЕИК 207618122, регистрирана по закона за ДДС С НОМЕР BG207618122 МОЛ Йосиф Павлов 

 

ЗАЩО ДА ПАЗАРУВАТЕ ОТ НАС

 

Смеем да твърдим, че предлагаме едни от най-безопасните условия за онлайн пазаруване, и то не на българския пазар, а на СВЕТОВНО НИВО!

И това съвсем не са празни приказки.

Сега ще разбереш защо...

Всяка стока е налична на склад и се изпраща към теб  ВЕДНАГА след  поръчка.  Доставя се в рамките на 1 – 2  работни дни Без безкрайно чакане!

Какво по-хубаво от това:)

Нашите артикули се изпращат към теб с опция за преглед и тест преди заплащане. Можеш да видиш и пробваш, а ако не харесаш покупката си на живо, можеш просто да я откажеш.

Ние няма да се сърдим ! И това не е всичко!!

Не рискуваш нищо!

Имаш притеснения относно материалите, размерите или цената на доставката?

Снимковият материал и описанието на нашите продукти са внимателно подготвени и дават максимална информация за всеки продукт. А ако имаш колебания по отнoшение на размера, можеш да използваш нашата „досадно” подробна таблица с размери.  Няма начин да останеш подведен!

Ако въпреки всичко това обаче, имаш нужда от допълнителна информация или съвет , ние ще те посрещнем с приятелско отношение, винаги готови да ти съдействаме в намирането на най-подходящия артикул от нашия онлайн магазин.

Посети нашия магазин! Хващаме се на бас с теб, че ще си харесаш много неща:)

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: