GTM-MQDS2NT

Монтесори, бизи борд розов ,книжка с дръжки

SKU: 44207
25.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
25.90 лв
Монтесори, бизи борд розов ,книжка с дръжки 1
25.9 лв

25 в 1 Монтесори играчка: Помогнете на децата си да се учат по естествен начин чрез игра с нашата Busy Board! Тя предлага 25 Монтесори активности, които развиват фината моторика, уменията за обличане, ловкостта на пръстите и когнитивните умения.

Оригинален дизайн: За разлика от другите дъски за занимания, нашата е с още повече забавления! Добавили сме игра с пъзел, секция за разпознаване на цветове и форми, секция с азбука и игри с часовник и календар.

Безопасна и забавна: Изработена от мек филц и ABS материал, Busy Board е безопасна за деца на възраст от 1 до 6 години, включително и аутистични деца. Много е издръжлива, а всички части са здраво закрепени.

Перфектна за пътуване: Лека и компактна, Busy Board е идеалната играчка за кола, самолет или всяко друго пътуване. Дръжте децата си заети и спокойни за часове!

Страхотен подарък: Тази Монтесори дъска за занимания е уникално проектирана с елементи на русалки и морски животни, както и 26 вида букви от английската азбука във формата на животни. Това е перфектният подарък за деца на възраст от 1 до 6 години за рожден ден, Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността и други поводи.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: