GTM-MQDS2NT

Детско дървено образователно кубче - сортер

SKU: 3974
30.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
30.90 лв
Детско дървено образователно кубче - сортер 1
30.9 лв


Детско дървено образователно кубче – сортер 3974 е забавна и образователна играчка, която ще помогне на децата да развият своите финни двигателни умения, пространствено мислене и цветово разпознаване.

Кубчето е изработено от висококачествено дърво и е боядисано с безопасни бои на водна основа. То има четири страни, всяка от които има различно предназначение

Кубчето е подходящо за деца от 2 до 5 години. То е безопасно и забавно за игра и ще помогне на децата да развият своите умения по един забавен и увлекателен начин.

Детско дървено образователно кубче – сортер ще забавлява децата, докато разучават нови за тях фигури и цветове. Те ще трябва да вкарат фигурките в правилните за тях места. Играта със сортера е занимателна и образователна, тя ще спомогне в развитието на фината моторика и разпознаването на формите и различните цветове.

Кубът има 5 стени в свежи цветове и на всяка от тях има различна задача за детето. Ротари зъбни колела, математически кубчета, лабиринт с животни, сортер с дървени блокчета. В комплекта детето получава 7 разноцветни дървени формички, които трябва да бъдат поставени в дървеното кубче. Всеки от блоковете се побира само в една от дупките в образователния куб. Най-горният панел може да бъде изтеглен и да играете с него поотделно.

Детско дървено образователно кубче – сортер е боядисано в свежи цветове с бои на водна основа, които са напълно безвредни.

Посочената цена е за 1 брой. Разгледайте още продукти в категорията
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: