GTM-MQDS2NT

Дигитален детски фотоапарат

SKU: 3253
27.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
27.50 лв
Дигитален детски фотоапарат 1
27.5 лв

Дигитален детски фотоапарат за снимки и видеозаписи 

Дигиталните детски фотоапарати са чудесен начин децата да започнат да се занимават с фотография. Те са лесни за използване и имат функции, които ги правят подходящи за деца.

Дигиталните детски фотоапарати са чудесен начин децата да развият своята креативност и умения за фотография. Те също така могат да помогнат на децата да документират своите преживявания и да създадат спомени, които ще продължат цял ​​живот.

Снимки без край по всякакъв повод с дигитален фотоапарат за деца! Той е малък, лек и лесен за пренасяне, идеалният партньор за детски празници и семейни пътувания. Освен това е много лесен начин да държите децата далеч от мобилния телефон.

С него ще им подарите едно различно забавление, ще насърчите детската фотография като хоби, пък и ще стимулирате деския мозък. Поддържа специални ефекти, рамки за картини, филтърни ефекти и някои прости игри, което го прави най-доброто забавление за децата.

Представете си колко развълнувано би било вашето мъниче да получава своя собствена камера! Кой родител не обича да вижда малкия си в екстаз от страхотен подарък! Вашето мъниче ще полудее, изпреварвайки домашни видеоклипове и снимки на всички свои приятели, най-хубавото е, че можете да изтеглите всички снимки и видеоклипове на вашия компютър!

Фотоапаратът е малък, лек и лесен за пренасяне, идеалният партньор за детски празници и семейни пътувания. Той се превръща във ваш помощник, за да задържите децата далеч от мобилния ви телефон.Може да осигурите на децата много забавление да ги подтикнете да  открият своето ново хоби фотографията. Нека преоткрият шарения свят и запечат тези моменти.

Има само 6 бутона за управление,което го прави лесен за децата. Поддържа и специални ефекти, рамки за картини, филтърни ефекти и няколко игри.

Характеристики:

Изображение: JPG 3M / 2M / 1.3M / VGA

Видео: JPEG VGA / 720P / 1080P

Непрекъснато снимане: отваряне / изключване

Съхранение: TF карта/sd карта до 32Gb (не е включена)

PC интерфейс: USB 2.0

Захранване: 1 * вградена батерия (3.7V 400mAh)

Комплектът включва:

Детски фотоапарат

USB кабел за зареждане

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: