GTM-MQDS2NT

Микрофибърни кърпи - комплект от 12 бр., различни цветове

14.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

  • НАЛИЧНОСТ:В наличност
  • КОД НА ПРОДУКТА:   
  • ДОСТАВКА - ОТ 1 ДО 10 РАБОТНИ ДНИ
  • до офис на Еконт Експрес
   ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
   При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
   14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
   В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
14.90 лв
Микрофибърни кърпи - комплект от 12 бр., различни цветове 1
14.9 лв

* ВИСОКА АБСОРБИЦИЯ   – структурата на материала прави кърпите перфектно абсорбиращи вода и други течности, благодарение на което улесняват почистването и почистването.

* ПРАКТИЧЕН   – кърпите могат да се използват както за сухо, така и за мокро почистване. Те са идеални за избърсване на прах, почистване на прозорци, в кухнята, банята, работилницата и др.

* РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ   – интересни и наситени цветове ви позволяват да приспособите кърпите към различни нужди и разделение в зависимост от мястото на тяхното използване.

* ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ – кърпите могат да се почистват с вода и основни перилни препарати или да се перат в пералня.

* брой части в комплекта: 12

* размери на 1 бр. (дължина/широчина): 30/30см

* тегло на 1 артикул: 15гр

* тегло на комплекта: 174гр

Ефективното почистване е не само способността да поддържате интериора и повърхностите в добро състояние, но и основният принцип на хигиената.   Комплект от 12 микрофибърни кърпи   ще позволи   извършване на дейности по почистване в кухнята или банята , но също така ще работи добре за   почистване на мебели или други елементи на интериорния дизайн.

Много добре   те са подходящи за почистване на кухненски плотове, остъклени плочки, избърсване на прах върху дървени мебели, но също и за почистване на прозорци .   Изключителната попиваемост на платовете се дължи на специфичната им структура . Микрофибрите, от които са направени, определено са по-тънки от тези в естествените материали. Благодарение на това те са много   по-гъсто подредени и по този начин по-добре събират мръсотия или течности .

Комплектът включва   12 кърпа в няколко цвята . Освен естетически ценности, такива   Разделянето на цветовете може да бъде много полезно при използването на специфични кърпи, например само в кухнята, банята или друго място .   Кърпите могат да се почистват, като се перат на ръка   във вода с добавка на традиционни почистващи препарати, като сапун или течност за миене, но   подходящи са и за пране в пералня .

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: