GTM-MQDS2NT

Мини МОП - удобен и практичен почистващ моп

SKU: 4240
10.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
10.90 лв
Мини МОП - удобен и практичен почистващ моп 1
10.9 лв

Почиствайте бързо и лесно с този мини моп. Той е малък и лек, което го прави идеален за почистване на малки пространства, стълби и други труднодостъпни места. С него можете да почиствате различни повърхности, включително плочки, ламинат, паркет и теракот.

Сгъваемият, мини моп за почистване на всякакви повърхности е идеалният помощник за бързо и ефективно почистване на вашето домакинство.Този мини моп може да се използва на различни повърхности във вашия дом. Независимо дали трябва да почистите кухненския плот, масата или др., този моп е подходящ за всяка ситуация. Снабден с мека и плътна глава, която се справя със замърсяванията и праха по ефективен начин. Той лесно почиства следи от домашни любимци, прах и други замърсявания, оставяйки повърхността свежа и чиста. Иновативния, сгъваем дизайн го прави лесен за съхранение и пренасяне. Можете да го приберете в шкаф, чекмедже или го вземете със себе си, когато пътувате или посещавате други места. Може да се използва както за мокро, така и за сухо почистване. Можете да го ползвате с вода и почистващи препарати за почистване или само сухо, за да почистите прах и косми.

Сгъваемият мини моп е практичен и удобен инструмент, който ви помага да поддържате вашия дом чист и подреден. Независимо дали става дума за бързо почистване или за по-трудни задачи, този мини моп е незаменим аксесоар за вашето домакинство.

Размер: 29 х 15см

 


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: