GTM-MQDS2NT

Кофа с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части

SKU: 3546
38.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
38.90 лв
Кофа с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части  1
38.9 лв

Кофата с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части - 3546 е забавна и образователна играчка, която ще помогне на децата да развият своите финни двигателни умения, пространствено мислене, математически умения и познания за буквите.

Комплектът съдържа 100 части, включително:

  • 80 дървени кубчета в различни форми и цветове
  • 10 дървени фигурки на животни и хора
  • 10 дървени цифри
  • 10 дървени букви

Децата могат да използват блокчетата, за да изградят различни конструкции, като къщи, коли, животни и други. Те могат също така да използват фигурките и буквите, за да създадат свои собствени истории и сюжети.

Играта с дървен конструктор има много предимства за децата. Тя помага за развитието на:

  • Фини двигателни умения: Децата трябва да използват своите малки пръсти и ръце, за да хванат и да поставят блокчетата. Това помага за укрепване на мускулите и координацията.
  • Пространствено мислене: Децата трябва да мислят за това как да поставят блокчетата един върху друг, за да изградят стабилна конструкция. Това помага за развитието на пространственото мислене и решаването на проблеми.
  • Математически умения: Децата могат да учат за числата и цифрите, докато играят с цифрите. Те също така могат да учат за геометрията, докато строят различни конструкции.
  • Познания за буквите: Децата могат да учат за буквите и азбуката, докато играят с буквите. Те също така могат да учат за четене и писане, докато създават свои собствени истории.

Кофата с дървен конструктор с цифри и букви от 100 части - 3546 е подходяща за деца от 3 до 8 години. Тя е безопасна и забавна за игра и ще помогне на децата да развият своите умения по един забавен и увлекателен начин.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: