GTM-MQDS2NT

Детски волан със стойка

SKU: 3294
29.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
29.90 лв
Детски волан със стойка 1
29.9 лв

Детски Музикален Волан с Вакуум Поставка

Детски музикален волан в жълт, син или розов цвят, който няма как да не грабне вниманието на всеки малък фен на шофирането. Заредете батериите, за да чуете звуците, които издава всяко едно бутонче при натискането му: запалване на двигателя, клаксон, спирачки, различни сирени и весели мелодии.

Безкрайно въртене на 360 градуса, мултифункционален електрически волан за малко дете, което се преструва, че шофира кола. Предлага се със страхотна музика и мигаща светлина, превключвател, стрелков циферблат, скоростен циферблат, температурна скала, светлина и звука за стартиране на автомобила.

Но това не е всичко! Воланът е снабден с поставка със силиконови вендузи - можете да го „залепите“ на стъкло или на друга равна повърхност. Детето сега със сигурност ще се почувства като истински шофьор на автомобил и ще може да шофира само до детската градина. Детското кормило е с функционални бутони с различни мелодии. Подходящ за деца от 2 до 6 години. Работи са батерии 1.5V , които не са включени комплекта.

Подходяща играчка за момичета и момчета

Материал: пластмаса

Размери: 25х25 см.

Работи с 3 бр. АА 1,5 батерии, които не са включени

Детският волан със стойка е чудесна играчка за деца от всички възрасти. Той е забавен и образователен начин за децата да се упражняват в шофирането и да развият уменията си за координация.

Детският волан със стойка обикновено има следните функции:

  • реалистичен дизайн
  • звукови и светлинни ефекти
  • бутони и превключватели
  • работи с батерии

Детският волан със стойка е подходящ за деца от 3 до 8 години. Той е чудесен подарък за рожден ден, Коледа или друг специален повод.

Предимства на детския волан със стойка:

  • Реалистичен дизайн - Детският волан със стойка има реалистичен дизайн, който ще се хареса на всяко дете. Той има всички функции на истински автомобил, включително волан, скоростомер, километраж и др.
  • Звукови и светлинни ефекти - Детският волан със стойка има звукови и светлинни ефекти, които ще добавят още забавление към играта. Звуците и светлините имитират реални автомобилни звуци и светлини.
  • Бутони и превключватели - Детският волан със стойка има бутони и превключватели, които ще помогнат на децата да развият своите умения за координация. Те могат да превключват скоростите, да управляват фаровете и мигачите и др.
  • Работя с батерии - Детският волан със стойка работи с батерии, което го прави лесен за пренасяне и използване.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: