GTM-MQDS2NT

Телескопична четка за прах с две приставки

24.90 лв
32 лв
-7.1лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

 • ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
  да прегледате пратката си преди да я заплатите

  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
  замените цялата поръчка или отделен артикул -
  виж общите условия


24.90 лв
32.00 лв
Телескопична четка за прах с две приставки 1
24.90 лв
32 лв
-7.1лв

Продукта е изчерпан с 2 приставки ! наличен е с 3 бр четки

Открийте улеснено почистване с нашата телескопична четка за прах, оборудвана с две приставки. Със своя уникален дизайн и функционалност, тази четка ви позволява лесно да достигнете труднодостъпни места и да съберете прах и замърсявания без усилие.

С две приставки за разнообразни задачи, тази телескопична четка е перфектният инструмент за поддържане на чистотата във всеки ъгъл на вашия дом. Разширяемата дръжка ви позволява да регулирате дължината според вашите нужди, докато меките четки събират праха с лекота, без да повреждат повърхностите.

Изберете нашата телескопична четка за прах с две приставки и преобразете процеса на почистване в лесна и ефективна задача. С нея вие ще постигнете бързи и професионални резултати, запазвайки вашия дом чист и уютен.С този прахоуловител можете да достигнете всяко място, което изисква почистване, без много усилия! В сгънат вариант прахозащитното покритие е 84 см, а в разгънато до пълна дължина достига 250 см. По-интересното е, че не е нужно да разнасяте четката до максималния диапазон, а до дължината, която ви е необходима в момента. Метлата има два сменяеми върха. Надлъжният с подвижен почистващ препарат е предназначен за цепнатини и плоски повърхности. Благодарение на възможността за свободно огъване можете да бръкнете дори под хладилника. Има и кръгла четка, която ще отстрани старателно прах и паяжини зад гардероби, от тавана, от мебели и много други кътчета. А възможността да го огънете по всякакъв начин ще ви накара да достигнете и до най-недостъпните места.
Можете да го използвате у дома, в гаража, в офиса или на вилата. Също така е чудесен продукт за възрастни хора, които ценят реда. Неплъзгащата гумирана дръжка е в цвета на четката. Цялата се опира на телескопичен прът от неръждаема стомана. Метлата е изключително лека, така че няма да изморява ръката Ви, докато чистите.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
Цвят сив / сребрист
Материал на пръчката: пластмаса + неръждаема стомана
Материал: микрофибър
Форма на четката: продълговата и кръгла
Размери на кръглата четка (дължина / ширина): 40×16
Надлъжни размери (дължина / ширина): 40 х 7 см
Размери на четката с телескопична дръжка (дължина / ширина): 84-250 x 16 см
Тегло: 376 грама

Колко пъти ви се е налагало да се борите с изкачването по стълба или опасното ходене по мебели, за да стигнете до прашни места, докато метете праха от мебелите или метете тавана от упорити паяжини? Оттук нататък край на ненужните акробатики по време на почистването. С тази четка за прах можете да достигнете практически до всяко място, което ви интересува, без много усилия! Как тази четка за прах се различава от другите четки? Фактът, че е телескопична и за миг можем да направим наистина дълга метла от стандартна метла!

Дизайнът на тази бърсалка за прах е създаден с мисъл за домакинята. Осигурява бързо и лесно почистване без усилия. Четката достига лесно до труднодостъпни места и ги почиства с едно минаване. По-интересното е, че не е нужно да разнасяте четката до максималния диапазон, а до дължината, която ви е необходима в момента.

Дръжката е телескопична достигаща до 250см дължина. Въпреки стоманената си конструкция и здравина, е лека и удобна. Дръжката е гумирана и ергономична за добър захват. Четката за прах е изключително лека и няма да ви натовари при продължителна употреба.

След употребва телескопичната четка за прах компактно се събира и съхранява без да заема излишно пространство.

Едно от основните предимства на тази четка за прах е, че към нея няма консумативи. ако е замърсена просто измийте под чешма и изсушете.

Комплекта включва:
 1. телескопична пръчка;
 2. кръгла четка;
 3. надлъжна четка;
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: