GTM-MQDS2NT

Електрическа четка за почистване на баня Spin Scrubber - бързо и лесно почистване

SKU: 1796
34.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
34.90 лв
Електрическа четка за почистване на баня Spin Scrubber - бързо и лесно почистване 1
34.9 лв

Електрическата четка за почистване на баня Spin Scrubber е идеалното решение за бързо и лесно почистване на вашата баня. Тя е оборудвана с въртяща се глава с 3000 косъма, които премахват дори най-упоритите замърсявания. Четката има 3 приставки, които ви позволяват да почиствате различни повърхности, включително вани, душ кабини, мивки, плочки и др.

Почистването на дома е наложително, а и отнема много време. Ако сметнете само колко часове прекарвате седмично в поддържане на чистотата, ще се изненадате. А има толкова по-приятни начини да използвате това време. Предлагаме ви надежден помощник - електрическа четка Spin Scrubber, благодарение на който ще почистите банята два пъти по-бързо и още по-добре.

Електрическа четка за почистване на баня е идеалното решение, ако банята ви е голяма, замърсява се лесно, не искате да се навеждате и да губите време с препарати, търкане, ръкавици и т.н.

Уредът се захранва с акумулаторна батерия, което решава проблема с кабелите и оплитането. Разполага с дълга дръжка и три накрайника, благодарение на които можете да почиствате големи площи, ъгли и трудни за достигане места. Петната от сапун, изсъхнали капки вода, варовик, мухъл просто нямат шанс. Не е нужно да се навеждате или да се качвате на столове, всичко е на една ръка разстояние с четката за почистване на баня.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: