GTM-MQDS2NT

Кош за играчки за момичета Little Princess

SKU: 3235
20.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
20.90 лв
Кош за играчки за момичета Little Princess 1
20.9 лв

Голям детски кош за играчки и текстил за момичета
Детски кош за играчки за момичета Little Princess е очарователен и практичен начин за съхранение на играчките на вашето дете. Изработен от мек текстил с розов дизайн и изображение на принцеса, този кош ще се превърне в любимо място за игра на всяко момиче.
Дизайнерският кош за дрехи и играчки розово и сиво е красив декоративен елемент за всяка детска стая. Това е прекрасното допълнение за стаята на вашия малчуган, което търсите от доста време.

Идеален е за съхранение на мръсните дрехи или разхвърляните играчки. Всеки кош е направен с едни от най-качествените материали. Интересен и подходящ за декорация на детската стая.

Практичен и удобен.

Лесен за сгъване.

Идеален за съхранение на дрехи, играчки, аксесоари и други.

Лесен за почистване.

Непропусклива вътрешност 

Размери: 35 х 40 см.

Детски кош за играчки за момичета Little Princess е идеалният помощник за поддържане на реда в детската стая. този кош е очарователен и практичен.

Кошът е с вместителни размери, така че може да побере голямо количество играчки. Той е и много лесен за пренасяне, така че децата ви могат да го вземат със себе си където и да отидат.

Детски кош за играчки за момичета Little Princess е чудесен подарък за всяко момиче. Той е красив, практичен и ще помогне за поддържане на реда в детската стая.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: