GTM-MQDS2NT

Игра Twister – Туистър за семейството

13 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • НАЛИЧНОСТ:В наличност
 • КОД НА ПРОДУКТА:  
 • ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
  Експресна доставка за един работен до офис на Еконт Експрес
  ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
13.00 лв
Игра Twister – Туистър за семейството 1
13 лв

Игра Twister – Туистър за семейството – цена и поръчка

Забавната игра Twister ще ви забавлява когато ви е скучно. Това е един вариант на класическата игра, но с две допълнителни движения. Играта Туистър има поле с по 6 кръга, оцветени в: синьо, зелено, жълто и червено.

ПРАВИЛА НА ИГРАТА TWISTER:
А ето и как се играе играта Туистър – един от играчите се избира за съдия и върти стрелката на окръжността. Така той определя кой от играчите на кой кръг да си постави крака или ръката. Когато съдията каже кой крак или ръка къде да се постави – всички играчи се стремят да са първи, защото само този, който пръв е достигнал кръга има правото да остане на него. Трябва да направите това, без да докосвате полето с други части от тялото. Когато някой е стъпил върху даден кръг или е поставил ръката си – друг не може да застава там. Докато съдията не каже, няма как да се местите върху друг кръг, освен ако друг играч не трябва да мине. Когато всички кръгове от един и същ цвят са заети, съдията на играта Туистър трябва да завърти отново стрелката. Ако се падне отново същият цвят, до който сте се докоснали, това означава, че трябва да поставите крака или ръката си отново на кръгче със същия цвят.
На рулетката има и лилави кръгове – единия с Т, а другия с изрисуван облак. Когато стрелката спре на кръга с облака, играчът трябва да вдигне крака си, а когато е на Т – съдията трябва да измисли какво движение да направи играчът със своите ръце или крака. Играта се играе най-малко от двама и най-много от шест души. Трябва да опитате да пазите равновесие, независимо от позата, в която се озовете и да не докосвате цветния кръг с другата си ръка или крак. Печели този играч, който е останал последен и е успял да запази равновесие, без да падне. Играта Туистър е подходяща за деца над 6 години, а горна граница няма, стига да сте достатъчно гъвкави.

Комплектът включва: играта Twister, 1 брой ролетка и 1 брой постелка

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: