GTM-MQDS2NT

Плюшен Говорещ хамстер - играчка за деца

16.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
да прегледате пратката си преди да я заплатите

Цената на доставката вписана
при поръчка е
приблизителна, изчислява се според
кг на пратката и адреса! 

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
замените цялата поръчка или отделен артикул 
16.90 лв
Плюшен Говорещ хамстер - играчка за деца 1
16.9 лв

Играчката "Говорещ хамстер" е забавно и интерактивно устройство, което е създадено да предизвика усмивки и забавление у децата и възрастните. Тя представлява малка фигурка на хамстер, която може да произнася забавни фрази и звуци при натискане на определени бутони или при задействане от вграден сензор. Ефектът е подобен на разговор с живо животно, само че в случая играчката е програмирана да издава предварително записани звуци и фрази.

Говорещият хамстер обикновено има следните характеристики:

  1. Звуци и фрази: Той може да издава различни звуци като писъчене, крясък, цапане и дори забавни фрази, които приличат на това, което реален хамстер може да каже (въпреки че наистина не може да говори).

  2. Сензори: Говорещият хамстер може да реагира на допир и движение. Например, ако го потупате или разклатите, той може да издаде съответните звуци.

  3. Разнообразие от цветове и дизайни: Този вид играчка е наличен в различни цветове и дизайни, което позволява на децата да изберат този, който им харесва най-много.

  4. Забавни аксесоари: Някои версии на играчката могат да бъдат облечени със забавни аксесоари като шапки, очила или други малки дрешки, които я правят още по-забавна и персонална.

  5. Батерии: За да функционира, говорещият хамстер изисква 3 бр батерииААА, които не са включени в комплекта.

Играчката е предназначена да предизвиква смях и радост сред децата и да им дава възможност да взаимодействат с нещо, което прилича на домашен любимец. Тя може да бъде идеален подарък за деца и хора, които обичат животни, но не могат да имат истински такива поради алергии или други ограничения.

Когато многократно потупвате главата на говорещия хамстер или когато хамстерът говори, хамстерът ще разклати тялото си с висока честота, за да взаимодейства с вас, супер сладък, точно като истински домашен любимец хамстер.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: