GTM-MQDS2NT

Гирлянд с лед лампички и соларен панел от 12 до 30 метра

SKU: 3706
16.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
16.90 лв
Гирлянд с лед лампички и соларен панел от 12 до 30 метра 1
16.9 лв

Гирляндът с лед лампички и соларен панел е идеален за декориране на дома, градината или двора. Той е водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния, което го прави подходящ за използване както на закрито, така и на открито.

Гирляндът е изработен от висококачествени материали и е снабден с LED лампички, които са енергийно ефективни и дълготрайни. Той се захранва от соларен панел, който се зарежда от слънчевата енергия.

Гирляндът се предлага в дължини от 12 до 30 метра, което го прави подходящ за всякакви нужди. Броят на лед лампичките зависи от дължината на гирлянда.

Светлинна верига с лампички и соларен панел, подходящ за външно или вътрешно ползване - гирляндите се предлагат в дължина 12,22 и 30 метра
Водоустойчив гирлянд, иделани за открито, без да се притеснявате от влага или атмосферни повреди или късо съединиение. Тънки и гъвкави, лесно можете да изградите всякаква форма, да се увивят около стволовете на дърветата или оградата. Гирлянда се захранва от слънчева енерегия, работи до една нощ след пълно зареждане. Подходящ за декориране на вашия двор, градина, веранда, порта, коледни светлини, сватба, парти и др.
Соларния панел разполага със сензор за светлина, като при залез автоматично ще се включи светлината,а при разсъмване ще се изключи.
Спецификации -
8режима на светена
12 метра - 100 диода
22 метра - 200 диода
30метра - 300 диода
Цвят на светилната - топъл, студен или многоцветен.
Време за зареждане около 6 часа
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: