GTM-MQDS2NT

декоративни лампички за градина със соларен панел пчели

17.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • НАЛИЧНОСТ:В наличност
 • КОД НА ПРОДУКТА:   
 • ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
  Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес
  ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
17.90 лв
декоративни лампички за градина със соларен панел пчели 1
17.9 лв
Ако обичате красивата декорация и искате да създадете магическа обстановка в своя двор или дом, то този гирлянд от светещи пчели със сигурност ще ви помогне да постигнете невероятен ефект. Гирлянда няма нужда от постоянна поддръжка, той е водоустойчив и неговото захранване се осигурява от соларен панел, който е включен в комплекта. По този начин за да бъде красива вашата градина или дом вечерно време и осветени от мека приятна светлина, нямате нужда от много средства и време за поддръжка. Пчелите са изработени реалистично, от екологични материали, които не предизвикват замърсявания.
Подходящ за външна и вътрешна декорация. Със сигурност носи вашия елегантен вкус и романтично усещане. Източник на захранване: Слънчево захранване. Спестяваща енергия и продължителна светлина за работа, лесен за използване
Малките светещи пчелички са изработени от прозрачен материал, а във всяка една от тях има LED лампа, която я кара да блести.Тялото на пчеличката е релефно оформено, а крилата разперени. Може да подредите конфигурация в зависимост от вашите нужди и предпочитания, която да променяте когато пожелаете да постигнете повече разнообразие.
Соларният панел е с размери 6,7х6,7х2,5см. Той е прикрепен към метален прът с остър край с дължина 20 см. като е предвидено да бъде забит в земята до степен на 9,5см. Така поставен в градината, соларният панел е стабилен, устойчив на по – силни ветрове и ще поддържа захранването на гирлянда. Желателно е соларният панел да бъде поставен на възможно най – достъпното за слънчева светлина място, за да бъде максимално ефективен. Соларният панел и гирлянда са свързани с тънки кабели по които протича захранването.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: