GTM-MQDS2NT

ЗДРАВО ГУМИРАНО ВОДОУСТОЙЧИВО ТИКСО FLEX TAPE - код 1795

SKU: 1795
9.7 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
  • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

  • НАЛИЧНОСТ:В наличност
  • КОД НА ПРОДУКТА:1795
  • ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
    Експресна доставка за един работен до офис на Еконт Експрес
    ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
    При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
9.70 лв
	ЗДРАВО ГУМИРАНО ВОДОУСТОЙЧИВО ТИКСО FLEX TAPE - код 1795 1
9.7 лв

Водоустойчивото тиксо Flex Tape, с което ще можете да залепите и поправите всяка повърхност

Водоустойчива лента Flex Type е изключително полезна за дома, работилници, производства и навсякъде, където е нужно качество, бързина и стабилност. Тиксото представлява гумирана, водоустойчива лента, която е с дебела и гъвкава конструкция. Осигурява силна фиксация и може да се ползва при ремонт на басейни, аквариуми, водопроводни тръби, парни инсталации, дори лодки и покриви, както и много други.


Нужно е само да отрежете и да залепите. Това е всичко! Лентата ще остане там, докато не я премахнете. Изключително стабилна е при ползване под вода и не се отлепва с времето.

Край на купуването на нов басейн всяка година, защото старият се е спукал. Едно парче Flex Type и ще се радвате на разхлаждане цяло лято. Може да залепите дори дъното на лодката! Течащо парно? Няма проблем. Отличен помощник на всеки майстор или за домашна употреба. Спестява време и средства за скъпи ремонти и подмяна на повредената вещ.


Материалът, от който е произведена лентата е подходяща за използване целогодишно независимо от температурата навън. Може да изолира вода, въздух, спира влагата и предлага удобство.

Ползи и предимства

Може да се ползва дори под вода

Силно залепване

Подходящ за всякакви материали

Може да се използва в екстремни климатични условия

Лесна употреба

Размери: дължина – 152 см, ширина на ролката – 10 см.

Решение за множество проблеми на достъпна цена

Чрез водоустойчивото тиксо Flex Tape, ние от Ontime ви предлагаме решение на множество проблеми на изключително достъпна цена. Побързайте да се възползвате от промоционалната ни оферта, защото тя е валидна за кратък времеви интервал. Ние ви даваме лесен достъп до продукт с уникални свойства и приложение. Една иновативна разработка е вече и на българския пазар.


FLEX TAPE ® е оригиналната супер здрава, водоустойчива лепенка, която може да, залепи, свърже, запечати и поправи почти всичко. Тя е специално проектирана с плътна, гъвкава гумена основа, така че да се слее лесно с всяка форма и предмет. За разлика от обикновените скоч-лепенки, връзката, осъществена с уникалното Flex Tape тиксо ще се повишава с времето и натиска.


Много полезно ще ви бъде да имате под ръка водоустойчивата лента Flex Tape, защото с нея могат да се свържат, изолират и обезопасят всякакви повърхности. Нейното приложение е практически неограничено. Използвайте я не само у дома, но и за поддръжка на личния си автомобил, лодка, каравана, селскостопанско съоръжение.


Предимствата на специалното водоустойчиво тиксо Flex Tape са много на брой. По характеристики и качества, то представлява плътно, гъвкаво, гумирано лепило. За разлика от лепилата обаче, то не се втвърдява с времето, когато опаковката му е отворена. Тиксото не губи адхезивните си свойства, независимо колко дълго го имате у дома. Когато ви потрябва удобно лепящо средство при спешна ситуация, то ще ви послужи по бърз и сигурен начин.


Флекс тейп приляга плътно, адаптирайки се към формата на всеки предмет. Това го прави приложим към всякакви детайли на домашната инсталация, тръби, съдове за съхранение на течности, дървени мебели и т.н. Изключително важно е свойството на уникалната Flex tape лента да запечатва здраво влажни участъци, предотвратявайки пропускането на течности и въздух.


С гумираното водоустойчиво тиксо могат да се залепят не само малки пролуки, пукнатини и разкъсани участъци, но и големи дупки и отвори. Ширината на лентата е 10 см., което означава, че отвори с такива размери могат да се коригират, без да е нужно наставяне на няколко лепенки. Лепилото работи еднакво ефективно върху горещи и много студени участъци, както и при температури на околната среда с голяма амплитуда.


Лепенката издържа на температури от -57ºС до 94ºС и може да се използва при екстремни метеорологични условия дори в дъждовно време. Точно така, едно от най-големите предимства на този продукт е, че позволява да се лепи и под вода. Нито един друг адхезив, предлаган свободно на пазара, особено на толкова ниска цена, няма подобно приложение.


Здраво лепящото гумирано тиксо за вода ще ви помогне да удължите живота на детския гумен басейн и да си спестите разходите за нов, който може отново да се спука. Можете с лекота да се спасите от високите такси на Пътна помощ, в случай, че спукате гума по време на път. Обезателно оборудвайте колата си с една ролка от вълшебната лепенка.


Ние ви предлагаме изключително здраво водоустойчиво тиксо, което е UV-устойчив и екологично чист продукт. В състава му няма летливи органични съединения, така че не се притеснявайте да лепите с него водопроводни тръби и кухненски принадлежности. Поръчайте още сега, защото времето на страхотната ни промоция изтича скоро.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: