GTM-MQDS2NT

Уред за почистване на уши Smart Swab

SKU: 1717
12 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса!
12.00 лв
	Уред за почистване на уши Smart Swab 1
12 лв

Smart Swab – тампон за почистване на уши с 16 резервни глави

SEO описание за Уред за почистване на уши Smart Swab:

Smart Swab - революционен уред за безопасно и ефективно почистване на уши!

Smart Swab е иновативен инструмент, който е много по-безопасен и ефикасен от традиционните памучни тампони. Уредът е снабден с мека силиконова глава, която премахва ушната кал без да наранява ушния канал. Smart Swab е водоустойчив и може да се използва под душа.

Smart Swab е революционен уред за безопасно и ефективно почистване на уши. Уредът е много по-безопасен и ефикасен от традиционните памучни тампони. Smart Swab е снабден с мека силиконова глава, която премахва ушната кал без да наранява ушния канал. Smart Swab е водоустойчив и може да се използва под душа.

Почистването с обикновен тампон крие много рискове. В тази чувствителна зона, е препоръчително да се подходи с необходимото внимание.

Представяме ви новия и иновативен уред, с който мигновено и без почти никакви усилия ще отстраните натрупаните замърсявания от ушния канал. Smart Swab е лесен за използване и удобен за пренасяне, заради малките си размери.

КАК РАБОТИ УРЕДА?

Изделието се състои от 2 основни части. Разполагате с удобна ергономична дръжка и 16 резервни глави. Така цялото семейство ще може да използва това удобно и функционално устройство. Главите са изработени от висококачествена гума, с форма, която да изчисти качествено замърсения канал. След като накрайникът бъде поставен в ухото, единственото което трябва да направите – е да завъртите наляво или надясно. С това движение, апликаторът прихваща всички наслоени замърсявания. След като го извадите – ще видите цялото съдържание върху накрайника. Устройството е така проектирано, че да не влиза твърде навътре, но да бъде ефективно в ежедневието на всеки потребител.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Изделието може да се използва от хора на всякаква възраст. Изработката му е съобразена с дори и с най-чувствителната кожа. Малките му размери, позволяват да го носите със себе си, навсякъде.

Погрижете се за ушите си, като изберете качествен продукт, с който да поддържате ежедневна хигиена.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Цвят: син/ бял;

Материал: висококачествена пластмаса;

Размер на артикула: 21 см x 11.9 см x 5.08 см;

Тегло: 0.200 кг.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

Смарт тампон;

16 броя резервни накрайника;

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: