GTM-MQDS2NT

Турмалинов магнитен колан с 32 магнита

Топ
24.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • НАЛИЧНОСТ:В наличност
 • КОД НА ПРОДУКТА:   
 • ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
  Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес
  ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
24.90 лв
Турмалинов магнитен колан с 32 магнита 1
24.9 лв

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ТУРМАЛИНОВ МАГНИТЕН КОЛАН

Магнитният колан наследява хилядолетната традиция на магнитотерапията, с която е световно известна китайската медицина. Магнитите и турмалинът съдействат за затопляне на кръста, отпускане на мускулите, увеличаване на притока на кръв и премахване на болката при спазми, скованост, възпаления и дискомфорт. Увеличеният приток на кръв спомага за отмиване на веществата, които причиняват болка.

 

Болките се премахват благодарение на система от 32 стратегически разположени магнита, които облекчават болките; намаляват спазмите; успокояват възпаленията, подобряват микроциркулацията на кръвта и др.

 

Помага при: дископатия; дискова херния; шипове на лумбалните прешлени; лумбаго; ишиас; артроза; възпаления и хронична преумора; неврологични проблеми и др. Колкото по-продължително се носи колана, толкова повече се усилва неговото по-ползотворно въздействие и здравословен ефект.

 

Дължината на колана  е 115 см., но поради своята еластичност може да обгръща талия до 125 см. Ширината му в областта на кръста е 15 см, а в двата края 11 см.

Коланът се пере на ръка, без препарати и без да се извива и усуква при изтискване.

 

Коланът е удобен за продължително носене от жени и мъже и помага за премахване на мъчителната скованост, стягане, възпаления и непоносими болки в кръста и гръбначния стълб.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Моля не използвайте продукта при наличие на пейсмейкър; склонност към кръвоизливи; тежък инфаркт на миокарда; метални импланти, които реагират на магнит индивидуална непоносимост.

             

Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан е създаден да облекчава болките и да лекува възпалителните заболявания в поясните отдели. В неговата основа са заложени технологиите на платиновата магнитотерапия, анионното инфрачервено излъчване и турмалин, който играе ролята на природен катализатор, стартиращ циркулацията на микротокове и наночастици. В следствие на тези процеси поясът-колан отваря енергийни канали и осигурява мощна стимулация на регенерационни и оздравителни процеси с помощта на биомагнитно излъчване, което е най-близо до човешката природа. По своята сила на действие, ефектът от използването на Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан прилича на процедури по  моксотерапия и акупунктура/ иглотерапия.

 

Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан е многослойна превръзка, която се поставя на кръста. Поясът включва в себе си магнити с наночастици от турмалин, германит и други природни минерали, притежаващи висока биологична активност. За Турмалиновия Магнитен Нагряващ Пояс-Колан няма нужда от захранващ източник или включване към електрическата мрежа. Природното лъчение много често е по-ефективно от лекарствените средства, защото освен стимулация на обменните процеси се осъществява и невидимо взаимодействие с човешкото биополе. Турмалинът, многократно усилен от магнитното поле, «изчиства» енергийните канали, освобождавайки енергийните потоци.

 

В резултат на това организмът сам се пренастройва към оздравяване, изчистване от токсини и по-пълно усвояване на питателните вещества. Нагряването спомага за намаляване на спазмите при гладките мускули, а ускореният метаболизъм влияе на оттоците, тези процеси намалят болките в бъбреците, гръбначния стълб и седалищния нерв. За сметка на силните антибактериални свойства, наночастиците бързо намаляват възпаленията, и често се усеща облекчение даже след първия сеанс на нагряване.

 

Показания за употреба:

Пролиферация на лумбални прешлени, лумбална дискова херния, болки в седалищния нерв, ишиас, простудни заболявания в кръста и органите на малкия таз, нередовен менструален цикъл, бъбречни заболявания и др.

 

Начин на употреба:

Наложете Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан със самонагряващата се страна към кожата и го фиксирайте. След 15-30 минути се появява усещане за топлина и леко боцкане. При силно нагряване или парене е необходимо да махнете пояса-колан. Може леко да овлажните активната страна на пояса преди да го поставите, това ще съкрати времето за нагряване и ще увеличи неговата интензивност. Усещането за боцкане и парене преминава до няколко часа след като махнете Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан.

 

Противопоказания:

Турмалиновият пояс-колан не трябва да се използва при:

Висока температура;

Лошо самочувствие:

Кръвотечения;

На участъци от кожата, които имат рани;

По време или след хеморагичен инсулт;

Болни с кардиостимулатор;

Онкологично болни с III-IV стадий;

При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на турмалиновия пояс-колан;

Внимателно да се използва при изразена хипер функция на щитовидната жлеза;

Препоръчва се използването на турмалиновия пояс-колан в продължение на НЕ повече от половин час с цел да се избегнат кожни изгаряния;

Бременни и кърмещи жени не трябва да използват пояса-колан;

 

Грижи за изделието:

След дълъг период на употреба е желателно леко да се измият  зоните с нагряващ материал, при това не трябва да се използват миещи средства (прах за пране и др.) При изпиране използвайте само чиста вода, която не може да повлияе на ефективността на материала.

Турмалиновият колан не трябва да се кисне дълго време във вода или пък да се избелва.

Да се суши само в естествени условия, без да се прилага нагряване (включително и пряко слънчево нагряване).

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: