GTM-MQDS2NT

Стойка органайзер за телевизор

9.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ
 • FACEBOOK


 • ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
  да прегледате пратката си преди да я заплатите

  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
  замените цялата поръчка или отделен артикул -
  виж общите условия
9.90 лв
Стойка органайзер за телевизор 1
9.9 лвСтойка-органайзер за телевизор е практичен мебелен елемент, който служи за подреждане на телевизора и другите свързани устройства по упорядочен и естетичен начин. Тя предоставя удобна повърхност за поставяне на рутер.

Основни характеристики на стойка-органайзер за телевизор:

 1. Рафтове и отделения: Основното предимство на стойката-органайзер е наличието на рафт и отделения, където могат да бъдат поставени телевизионни аксесоари като DVD/Blu-ray плейъри, игрови конзоли, аудио и видео устройства, кабели и други.

 2. Управление на кабелите: Често стойките имат специални отвори или механизми за управление на кабелите, което помага да се поддържа ред и да се избягва заплитане.

 3. Размери: 13/30см

 4. Платформа за телевизора: В горната част на стойката може да има специална платформа или стойка, на която да се постави рутер . Тя обикновено осигурява безопасна и стабилна подкрепа за устройството.

 5. Скрити елементи: Някои модели стойки имат скрити отделения, където могат да се съхраняват по-ценни предмети или лични вещи.

Стойката-органайзер за телевизор помага да се създаде уютна и наредена обстановка във вашия хол или релакс зона, където телевизорът е в центъра на вниманието. Тя позволява ефективно управление на устройствата и аксесоарите, намалявайки безредицата и улеснявайки подреждането на кабелите.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: