GTM-MQDS2NT

Сгъваема сушилня за съдове и прибори

SKU: 3156
14 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
14.00 лв
Сгъваема сушилня за съдове и прибори 1
14 лв

Сгъваем домакински сушилник за съдове

В един добре подреден дом всяко нещо има своето място и предназначение. Разбира се избягваме, претрупването с вещи, което само би довело до излишен хаос. Но има вещи без които не можем. Във всяка кухня има кухненска мивка, а до нея, съответно сушилка за чинии. Често това е добре познатата стара сушилня, която вече трябва да се смени с нова, защото вече няма добър вид.

Предлагаме ви една наистина качествена сушилка, която ще придаде на вашата кухня модерен, съвременен облик. Легена за изцеждане е лек и еластичен, изработен от термопластичната гума.

ОСОБЕНОСТИ:

Този стелаж за съдове е сгъваем и е изработен от висококачествена пластмаса и TPR материал, известен още като термопластичен каучук. Това е материал, който има свойства както на пластмаса, така и на каучук. Той е лек и има добра устойчивост на абразия (PP + TPR). Основния съд, освен в хоризонтално положение, може да бъде сгънат от едната или другата страна, така се осъществява наклон за по-добро оттичане на водата.

Това е възможно благодарение на материала, от който е направено легенчето. Върху основната плоскост е поставена друга, вълнообразна, перфорирана с малки дупчици, през които да се изцежда водата. Разбира се стелажът разполага с отделение за прибори – вилици, лъжици и ножове с няколко прегради.

ДИЗАЙН:

Корпусът (легена) на сушилката е тъмно сив или син, а цветът на допълнителните подложки е изработен от бяла пластмаса. Това съчетание на бяло с по-тъмен цвят, прави стелажа за подсушаване на чинии естетичен и елегантен.

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Предимството на тази сушилка е фактът, че тя е лесна за поддръжка – само измивате и подсушавате и тя е като нова. Материалът от който е изработена е лек и издържлив.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тегло: 0.548 кг;

Материал : PP + TPR;

Цвят: сиво, тъмно син;

Размери в разгънато състояние: 36 см х 31 см х височина 12,5 см;

Размери в сгънато състояние: 33см х 27см х височина: 5.5 см.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

1 бр. Сушилник за чинии

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: