GTM-MQDS2NT

Самозалепваща еко кожа за Бързи Поправки на Тапицерии - Лесно и Ефективно

Изчерпано
19.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
да прегледате пратката си преди да я заплатите

Цената на доставката вписана
при поръчка е
приблизителна, изчислява се според
кг на пратката и адреса! 

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
замените цялата поръчка или отделен артикул 
19.90 лв
Самозалепваща еко кожа за Бързи Поправки на Тапицерии - Лесно и Ефективно 1
19.9 лв

Размер: 70 х 50 см.


Открийте иновативното решение за бързи и ефективни поправки на тапицерии с нашата самозалепваща еко кожа. Независимо дали става въпрос за дребни дефекти, цветни промени или износване, тази еко кожа предоставя лесен и стилен начин за възстановяване на вашите мебели. Със своята здравина и устойчивост, тя осигурява продължителна издръжливост и външен вид. Просто залепете и възстановете - с нашата самозалепваща еко кожа вие сте майсторът на собствените си тапицерийни ремонти.


Самозалепващата еко кожа е отличен начин да поправите тапицерията на мебелите си, без да трябва да ги да закупувате нова мебел. Еко кожата е материал, който изглежда като истинска кожа, но е произведен от изкуствени материали. Това я прави по-евтина и по-лесна за поддръжка от истинската кожа.

За да използвате самозалепващата еко кожа за поправка на тапицерии, трябва да изберете подходящия цвят и да я изрежете на желаната форма и размер. След това поставете я върху мястото, което желаете да поправите, и я залепете здраво.


Самозалепващата еко кожа - вашето решение за бързи поправки на тапицерии. Лесно и стилно възстановяване на мебелите с бърз и надежден метод. Издръжлива, устойчива и с естествен външен вид, нашата еко кожа е идеалният избор за тапицерийни ремонти в дома.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: