GTM-MQDS2NT

Самозалепващ се стенен часовник с 3D ефект

SKU: 4246
25.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
25.90 лв
Самозалепващ се стенен часовник с 3D ефект 1
25.9 лв

Самозалепващ стенен часовник с 3D ефект 

Модата на стенните часовници с кукувици, отдавна е отминала, затова тук Ви представяме стенен часовник, но с един много оригинален и  същевременно изчистен и класически дизайн. Този часовник се залепва върху гладки повърхности и ще пасне идеално на стени с всякакви цветове и помещения с най - разнообразен интериор - от по - традиционен до модерен.

Иновативното и нестандартното при този часовник е, че Вие сами може да изберете и направите неговия дизайн. Можете да избирате между цифри и точки, както и да ги поставите заедно в такава форма, каквато на Вас Ви харесва: ромбоидна, квадратна и др. Някои от елементите може да сложите по - близо или по - далеч, всичко зависи от вашето въображение.

Този часовник е с безшумен и точен часовников механизъм. За да го сглобите лесно и правилно, трябва да поставите листа с образеца за разположението на часовника върху стената и да го закрепите с малко тиксо, за да е неподвижен. След това да очертаете с молив и точици празните места на цифрите на стената.

После да отлепите предпазващите лепенки на цифрите и точките, които ще използвате, да ги извадите от подложката и да ги залепите на местата, където искате да стоят, по нататък поставете батерията в механизма на часовника и настройте точното време, закачете часовниковия механизъм и стрелките по средата на часовника и вашия нов и нестандартен часовник е готов!

Характеристики:

Лесен за инсталиране и премахване;

Диаметър на часовника: може да се монтира в диаметър от 80 до 130 см.

Голяма стрелка с дължина 39 см и малка стрелка с дължина 31,5см.

Диаметър на механизма: 10см.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: