GTM-MQDS2NT

Практична поставка за кухненска хартия и фолио Triple Paper

SKU: 1865
28.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
28.90 лв
Практична поставка за кухненска хартия и фолио Triple Paper 1
28.9 лв

Поставката за кухненска хартия и фолио Triple Paper е практичен и функционален аксесоар за всяка кухня. Тя е изработена от висококачествена неръждаема стомана и е снабдена с два режещи ножчета, които улесняват използването на кухненската хартия и фолиото. Поставка Triple Paper е лесна за инсталиране и употреба и е подходяща за всяка кухня.

Поставката Triple Paper е изработена от здрава пластмаса и има размери 38 см x 28 см x 11 см. Тя е лесна за употреба и има три отделения за кухненска хартия, алуминиево фолио и хартия за печене. Всеки от тях е снабден с режещ нож, който позволява лесно и прецизно отделяне на нужното количество от продукта.

Поставката е подходяща за всяка кухня, тъй като има семпъл дизайн и не заема много място. Тя е издръжлива и ще ви служи дълго време.

 

Поставката може да се монтира на стената или да се поставя на плота. Тя е подходяща за кухненска хартия с ширина до 25 см.Поставката Triple Paper е удобен и функционален аксесоар, който ще ви помогне да организирате кухненското си пространство и да улесните използването на кухненската хартия и фолиото.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: