GTM-MQDS2NT

Поставка за чаша или кен за кола

SKU: 1793
6.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса!
6.50 лв
	Поставка за чаша или кен за кола 1
6.5 лв

Практична поставка за напитки за кола

Поставка за чаша или кен за кола - никога повече разлято кафе в колата!

Тази удобна поставка се фиксира здраво в жабката на колата ви и ви позволява да съхранявате чашата си с кафе, чай или безалкохолна напитка, без да се притеснявате, че ще се разлее. Подходяща е за стандартни чаши и кенчета.

Чудите се къде са сложите напитката си докато шофирате без да се изсипе? Тази стойка е идеалното решение! Тя ще държи напитката Ви близо до вас, но и поставена на парното на колата ще поддържа температурата на напитката топла или студена, според сезона. Има предимството зимата да държи по-дълго топли напитките (обдухвайки с топъл въздух от парното), а лятото студено , ако има включен климатик.

Дъното на поставката е покрито с мек материал, който обира вибрациите и намалява опасността от разливането на напитката.

Пружинираща скоба вътре в поставката задържа чашата или бутилката и пази от преобръщане независимо от диаметъра и обема на бутилката с напитка.

Закрепва се с щипки за решетката на парното. Има плъзгач от долната страна за да се регулира наклона на поставката , за да е хоризонтална.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: