GTM-MQDS2NT

Покривало за предно стъкло против сняг, лед и слънце

SKU: 2514
17.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
17.90 лв
Покривало за предно стъкло против сняг, лед и слънце 1
17.9 лв

Сенник Термо Покривало за автомобил за челно стъкло, подходящ за зима и лято

Всесезонно алуминиево покривало за предно стъкло на автомобил Покривало за предно стъкло против сняг, лед и слънце е универсално решение за защита на вашето превозно средство от неблагоприятни метеорологични условия. Изработено от висококачествено алуминиево фолио и памучна подплата, то предпазва предното стъкло от замръзване, заледяване, градушка, слънце и други атмосферни влияния. Покривалото за предно стъкло против сняг, лед и слънце е изработено от висококачествено алуминиево фолио, което отразява топлината и светлината, като по този начин предпазва предното стъкло от замръзване и заледяване. Памучната подплата осигурява допълнителна защита и комфорт. Покривалото е универсално и се адаптира към всеки размер на автомобил. Закрепва се с ластици, които се фиксират към предните и задните врати.

Покривалото за предно стъкло против сняг, лед и слънце е незаменимо за всеки шофьор, който иска да защити своя автомобил от неблагоприятни метеорологични условия. То е лесно за използване и съхранение и ще ви помогне да започнете деня си сигурно и комфортно.

 

През зимата, когато вън всичко е снежно и бяло, ние търсим топлина и уют. Но ни предстои да ходим на работа, по задачи и за целта ни е необходим почистен автомобил. Трябва да загубим ценно време изстъргвайки заскреженото предно стъкло на колата си.

Но това може да се промени. Можем вече да ползваме иновативното покривало за предно стъкло и огледала, създадено само и единствено да предпази вашия автомобил от замръзване и заледяване, от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето, от градушка и киселинни дъждове. Така ще можете да се радвате на всеки сезон без притесненията около почистването на Вашия автомобил.

 

Покривалото е създадено от специална Peva материя, направена от няколко слоя защитни материали, гарантираща термозащита, необходима за предпазването от студа и леда. Има UV защита от яркото лятно слънце.

 

Тази покривка за кола е нежна и лека, но и здрава, което Ви гарантира сигурност по време на лятна буря и градушка. Също така е изключително полезна по време на пролетния цъфтеж на растенията, предпазвайки автомобила от замърсяване и облекчавайки Вас, от досадно и отнемащо време почистване.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Материал: алуминиево фолио + PE фолио + иглен памучен пълнеж + фин спрей + бяла подплата;

Нова модернизирана версия за удебеляване покривалото от 2018г.;

Подобрен алуминиев филм със сгъстяване;

Алуминиево фолио, сребърен раздел 0.45kg, алуминиев филм 1.1kg;

Светлоотразители за предните огледала;

Предлага се в един размер подходящ за лек автомобил и SUV (автомобил с повишена проходимост);

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: