GTM-MQDS2NT

Настолно огледало с 3 увеличителни огледала и лед светлина

SKU: 2236
29 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса!
29.00 лв
Настолно огледало с 3 увеличителни огледала и лед светлина 1
29 лв

Огледало за гримиране с LED осветление и увеличение

Ако мечтаете за перфектен грим в уюта на дома си, трябва да имате сгъваемо LED козметично огледало. Това е аксесоар, който ще ви хареса още от първата употреба и няма да искате да се разделяте с него. LED осветеното огледало ще бъде идеално за осветяване на цялото лице. Светещото козметично огледало обаче работи добре не само за грим, но и за други козметични процедури - с негова помощ ще сложите маска за лице, коригирате веждите си или ще поставите и премахнете лещите.

Огледалото е проектирано с 2 странични крила, благодарение на които разполагаме с двойно и тройно увеличение; не трябва повече да се придвижваме до огледалото, за да създадете идеално равномерна линия над окото, просто погледнете страничното огледало.

LED осветеното огледало се захранва от батерии - можете да ги поставите където искате, без да се притеснявате за източника на захранване или да използвате кабела, включен в комплекта - изборът е ваш.

В осветеното козметично огледало има цели 22 светодиода, така че всяко място на лицето, шията или деколтето ви ще бъде перфектно осветено.

Диодите са разположени по краищата на огледалното стъкло, което гарантира равномерно осветяване от всички страни. Ъгълът на наклон на LED подсветката може да се регулира вертикално в диапазона от 180 ° - няма проблем, така че регулирате позицията на огледалото според вашите предпочитания и текущи нужди или хоризонтално в диапазона от 90 °.

LED козметичното огледало има широка и стабилна основа, така че няма риск да падне дори при максималния ъгъл на огледалото.

Основата също има вдлъбнатина, която може да се използва за съхранение на малки предмети на една ръка разстояние. Осветеното козметично огледало се активира с помощта на превключвателя ON / OFF, който се намира в задната част на корпуса.

Интензивността на осветеността на светодиодите може да се регулира с помощта на бутон, разположен в долната част на LED козметичното огледало - просто задръжте бутона за момент по-дълго и нивото на осветление се променя плавно до повече или по-малко интензивно.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

диапазон на регулиране: вертикално 180 °, хоризонтално 90 °

захранване: 4 x AA 1,5V батерия (не е включена) или micro-USB кабел (включена)

размери на композитното огледало (дължина / ширина / височина): 11,5 / 18 / 28 см

размери на сгънатото огледало (дължина / ширина / височина): 11,5 / 34,5 / 28см

теглото на комплекта: 700 гр

тегло с опаковка: 875 гр.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: