GTM-MQDS2NT

Надуваемо кресло с табуретка

Изчерпано
SKU: 4521
63.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката
вписана при поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
63.90 лв
Надуваемо кресло с табуретка 1
63.9 лв

Надуваемият фотьойл е изработен от висококачествени материали, които са безопасни и издръжливи. Той има ергономичен дизайн, който осигурява комфорт при сядане. Фотьойлът е подходящ за различни дейности, включително свободно време, дрямка, четене, солариум и семейни събирания. Той е също така идеален за къмпинг, пътуване и други дейности на открито.

  • Материали: Фотьойлът е изработен от висококачествен флокинг отгоре и дебел PVC материал отдолу. Флокингът е мек и комфортен, а PVC материалът е издръжлив и не се пробива лесно.
  • Дизайн: Фотьойлът има ергономичен дизайн, който поддържа тялото в удобен ъгъл. Това го прави подходящ за различни дейности, включително сядане, дрямка и четене.
  • Използване: Фотьойлът е подходящ за различни дейности, включително свободно време, дрямка, четене, солариум и семейни събирания. Той е също така идеален за къмпинг, пътуване и други дейности на открито.
  • Надуване и съхранение: Фотьойлът се надува и изпуска бързо и лесно. Той е малък и лесен за съхранение и транспортиране.
  • Размери: Фотьойлът има размери 16" x 14" x 38" x 14" и табуретката има размери 24" x 12". Това го прави подходящ за повечето възрастни.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: