Комплект за рисуване 208 части, цвят син

39.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
да прегледате пратката си преди да я заплатите

Цената на доставката вписана
при поръчка е
приблизителна, изчислява се според
кг на пратката и адреса! 

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
замените цялата поръчка или отделен артикул 
39.90 лв
Комплект за рисуване 208 части, цвят син 1
39.9 лв

Комплектът за рисуване с 208 части е изключително обширен набор, създаден да задоволи нуждите на всеки художник, който търси безкрайни възможности за изразяване на творчеството си. Този впечатляващ комплект съдържа богато разнообразие от художествени материали и инструменти, които ще ви вдъхновят да създадете невероятни произведения на изкуството.

От различни видове моливи, маркери, акварелни бои и маслени пастели до специализирани четки, графитни моливи и още много, вие разполагате с всичко необходимо за да се изразите в няколко различни стилове и техники на рисуване. Независимо дали сте обичаещи скици, детайлисти или експериментиращи със смесването на цветове, този комплект е създаден да удовлетвори вашата творческа интуиция.

В допълнение към широкия набор от материали, този комплект е опакован в удобен куфар, който предоставя лесен и организиран достъп до всички инструменти. Стилният и функционален дизайн прави комплекта перфектен за домашно и извъндомашно използване. Независимо дали сте професионален художник или начинаещ, комплектът за рисуване с 208 части ще ви насърчи да разширите вашите художествени граници и да създадете уникални произведения на изкуството.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg
GTM-MQDS2NT