GTM-MQDS2NT

Коледен прожектор за къща с 12 празнични изображения

35.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
35.90 лв
Коледен прожектор за къща с 12 празнични изображения 1
35.9 лв

Светлинна магия за дома и градината

 Коледен прожектор за къща с 12 празнични изображения - превърнете дома си в истинска коледна приказка!

Този парти прожектор ще превърне дома ви или градината в приказка. Той излъчва весели цветни картинки, които ще озарят всичко наоколо.

Коледният прожектор за къща с 12 празнични изображения е идеален начин да превърнете дома си в истинска коледна приказка. Той прожектира ясни и ярки изображения на 12 различни празнични мотиви, включително Дядо Коледа, елхи, снежинки и други. Прожекторът е водоустойчив, така че може да се използва както на открито, така и на закрито. Той е лесен за използване и се включва просто с бутон.

Прожекторът е лесен за употреба и не изисква специален монтаж. Просто го включете към електрическата мрежа и изберете любимите си картинки от 12-те включени в комплекта.

Лазерът е устойчив на климатични промени, така че можете да го използвате през цялата година. Той е подходящ за всякакви празници, като Коледа, Нова година, рожден ден и др.

Основни предимства:

  • Излъчва цветни фигурки
  • Лесен за употреба
  • Устойчив на климатични промени
  • Подходящ за всякакви празници
  • Коледният прожектор за къща с 12 празнични изображения е идеален начин да превърнете дома си в истинска коледна приказка. Той прожектира ясни и ярки изображения на 12 различни празнични мотиви, включително Дядо Коледа, елхи, снежинки и други. Прожекторът е водоустойчив, така че може да се използва както на открито, така и на закрито. Той е лесен за използване и се включва просто с бутон.

Заключение:

Този парти прожектор е чудесен начин да създадете празнична атмосфера в дома или градината си. Той е забавен и подходящ за хора от всички възрасти.

 


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: