GTM-MQDS2NT

Детска тоалетка с огледало за гримиране

Изчерпано
SKU: 6172
64.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката
вписана при поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
64.90 лв
Детска тоалетка с огледало за гримиране 1
64.9 лв

Детската тоалетка с огледало за гримиране е идеален подарък за всяко малко момиченце, което обича да се гримира и да се превъплъщава в своите любими герои. Тоалетка е изработена от висококачествени материали и е безопасна за деца. Тя има три чекмеджета за съхранение на гримове, бижута и други аксесоари. Огледалото е с регулируем ъгъл на наклон, което позволява на детето да се вижда от всички страни.


Детската тоалетка с огледало за гримиране е идеална за малки момичета, които обичат да се играят на грим и да се превъплъщават в своите любими герои или просто да се забавляват пред огледалото. Този продукт представлява комбинация от функционалност, безопасност и забавление.

 

Основни характеристики на детската тоалетка с огледало за гримиране включват:

Дизайн и размери: Тоалетката е специално проектирана с малки деца и включва ярки цветове и детски мотиви. Тя е компактна, но достатъчно голяма, за да предостави комфортно пространство за игра.

Огледало: Вграденото огледало е достатъчно голямо, за да даде възможност на децата да се видят добре и да се забавляват, като се "гримират".

Скрит съхранителен капак: Има скрит съхранителен капак, който се отваря, за да разкрие допълнително пространство за съхранение на грим, аксесоари или играчки.

Играчки и аксесоари: Със собствени аксесоари като сешоар, четки, гримчета и бижута, които правят играта още по-забавна.

Изработка и безопасност: Продуктът е изработен от безопасни и здрави материали, които са подходящи за деца. Всички остри ръбове са закръглени, за да се предотврати нараняване.

Лесен монтаж: Този продукт обикновено се предлага с инструкции за лесен монтаж, които позволяват на родителите да го сглобят бързо и лесно.

 

Детските тоалетки с огледало за гримиране са идеален начин за развитие на въображението и творческите способности на детето, като същевременно му предоставят забавление и занимателно време. Те могат да бъдат намерени в различни магазини за играчки или онлайн магазини и представляват отличен подарък за малка принцеса или гримьорка.

 

Размери на продукта ‎44 x 71 x 24 cm; 1,77 килограма

Препоръчителна възраст от производителя  - от  36 месеца до 8 годиниПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: