GTM-MQDS2NT

Детска седалка за тоалетна чиния

17.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
  да прегледате пратката си преди да я заплатите

  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
  замените цялата поръчка или отделен артикул -
  виж общите условия


17.50 лв
Детска седалка за тоалетна чиния 1
17.5 лв

Детската ергономична седалка за тоалетна чиния е специално разработен продукт, предназначен да помогне на малките деца да се учат да използват тоалетната чиния самостоятелно. Тя предлага комфорт и сигурност на детето по време на процеса на учене на тоалетна хигиена. Ето някои от характеристиките и предимствата, които може да включва детската ергономична седалка за тоалетна чиния:

 1. Мек и удобен дизайн: Седалката е изработена от меки и безопасни материали, които предоставят комфорт на детето по време на използване. Този дизайн гарантира, че детето ще се чувства спокойно и няма да изпитва дискомфорт.

 2. Антиплъзгащи повърхности: Мнозина от тези седалки имат антиплъзгащи повърхности, които предпазват детето от изпълзване по време на седене или вдигане.

 3. Специални дръжки или подпори: Някои седалки идват с вградени дръжки или подпори, които детето може да използва за по-добра стабилност и сигурност. Това позволява на детето да усети увереност и да се чувства по-безопасно по време на използване.

 4. Универсален размер: Въпреки че децата имат различни размери, мнозина от тези седалки са проектирани да пасват на стандартните тоалетни чинии. Това гарантира, че те могат да бъдат използвани в различни домашни или обществени среди.

 5. Лесно поставяне и сваляне: Детските ергономични седалки обикновено се поставят и свалят лесно. Това е полезно, когато трябва да се почисти тоалетната чиния или когато седалката не се използва.

 6. Забавни и детски дизайни: Мнозина производители включват забавни и детски дизайни на седалките, които да привлекат вниманието на децата. Това може да ги насърчи да използват тоалетната чиния с усмивка и радост.

 7. Лесно почистване: Материалите, използвани при изработката на детските ергономични седалки, често са лесни за почистване. Това е важно, за да се гарантира добра хигиена.

 8. Издръжливост: Седалките са направени да издържат на използване от деца и да противостоят на натоварванията.

Преди да закупите детска ергономична седалка за тоалетна чиния, е добре да разгледате различните модели и марки, за да изберете тази, която най-добре отговаря на нуждите и предпочитанията на вашето дете.


Направена е от мека материя лесна за почистване, с удобни дръжки за хващане и облегалка. Детска седалка за тоалетна чиния OK Baby Дука зелена ще донесе много удобство на всяко мъниче и то с радост ще иска да я използва.

Много е практична, лека и удобна. Идва с ергономичен дизайн и гумено покритие, за да се осигури по-голяма стабилност и да се минимализира риска от хлъзгане. Можете да използвате седалката за всякакви типове тоалетни чинии.

Възраст на детето: от 1 до 6 години

Тегло на детето: до 25 кг

Размери: 38 X 35 X 8 см.

С гумено покритие !

Идеална за всякакъв тип тоалетни;

Удобна и практична;

Гумено покритие за повече стабилност.

Не се препоръчва да оставяте детето си в тоалетната без надзор!!!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: