GTM-MQDS2NT

Детска кухня

Изчерпано
SKU: 4162
64.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката
вписана при поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
64.90 лв
Детска кухня 1
64.9 лв

Детска кухня е забавна и образователна игра за деца от всички възрасти. В играта децата могат да се насладят на процеса на готвене, като приготвят различни ястия от пресни продукти. Играта е лесна за научаване и игра, и помага на децата да развият своите кулинарни умения и познания за храната.


Little Chef Малък Gourmet 3 в 1 Кухненски комплект играчки Начинаещи малки готвачи навсякъде ще създадат цвъртящи творения с кухненския комплект за игра!

С толкова много забавни и реалистични функции, кухненският комплект за игра ще вдъхнови децата да прекарат години наред в готварски забавления и игри с приятели и семейство!

С вградена мивка, интерактивен светещ плот и дори отваряща се врата на фурната, реалистичният кухненски комплект за игра е готов за печене на торта или дори за неделното печене! Децата могат да се преструват, че мият храна в мини мивката и дори да организират кухнята с удобните рафтове! Децата ще харесат кухнята за игра, тъй като тя им дава възможност да се включат в игра за „пораснали“ и никога не се знае, може дори да даде тласък на децата в бъдещата им готварска кариера!

Внимание! Опасност от задавяне! Съдържа малки части! Не е подходящо за деца под 36 месеца

Характеристики: Удобен и лесен за носене Сгъваем е и се превръща в:- 1. Куфар с дръжка 2. Багаж с колелца отдолу 3. Малко кухненско пространство за вашите деца Симулация с музика и светлина Кухненски комплект къща Подходяща е както за момчета, така и за момичета.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: