GTM-MQDS2NT

Детска кола с управление чрез жестове + стандартно дистанционно

SKU: 2862
85.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
85.90 лв
Детска кола с управление чрез жестове + стандартно дистанционно 1
85.9 лв

Кола с дистанционно сензорно управление на ръката и колела движещи се във всички посоки

Тази уникална детска кола е идеална за деца, които търсят забавление и предизвикателство. Тя може да се управлява чрез жестове на ръката, което я прави уникална и отличителна играчка.

Колата работи с помощта на вграден сензор за движение, който открива движенията на ръката ви. Можете да управлявате колата напред, назад, да я завъртите на 360 градуса и дори да изпълнявате каскади.

Също така е включено стандартно дистанционно управление, което ви позволява да управлявате колата по традиционен начин.


Кола трансформър с дистанционно управление и гривна за жестово управление с движения на ръката с четири посоки на движение, rc количка която се променя на офроуд бъги или на спортна кола с едно движение на ръката и развива до 25 КМ/ч

Една невероятна играчка, която гарантирано ще зарадва вашето дете, тази иновативна кола с дистанционно управление може да се напред, назад и настрани, както и да се върти на 360 градуса, с едно докосване на бутона се повдига на амортисьорите си като така се превръща в офроуд бъги, а когато е в спортен режим се снижава близо до земята което позволява да развие максималана скорост от 25 километра в час.

При обръщане по гръб количката продължава да се движи под вашите команди благодарение на иновативния си дизайн. Зарядната батерия включена в комплекта е с мощност от 1200 mAh и е достатъчна за 30-40 минути каране с едно зареждане на батерията което отнема около 4 часа. Размерите на състезателната кола са 39см х 23см х 11.5см.

Максимална дистанция за безжично управление с дистанционното е около 80-100м. В комплекта е включен безжичен сензорен часовник дистанционно, който позволява само чрез движение на ръката да насочвате автомобила в желаната посока, да го завъртате или повдигате. Също така към комплекта има и стандартно дистанционно управление с бутони и джоестик.

Функция с която колата присветва със цветни лед лампи и музика като се върти и сякаш танцува, може да бипка със звук подобно на истинска кола. Едно гарантирано забавление за малки и големи. Избор между син и червен цвят.

Благодарение на интуитивното управление чрез жестове за децата е много лесно да се научат да я управляват вместо да използват дистанционното джойстик.

Комплекта включва:

4WD количка - 1бр.

Сензорно дистанционно за ръката - 1бр.

Стандартно дистанционно - 1бр.

Акумулаторна батерия 1200 mAh - 1бр.

USB кабел за зареждане на батерията - 1бр.

ВАЖНО: НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ПО-ДЪЛГО ОТ 6 ЧАСА, НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ ОТ КОНТАКТ КОГАТО USB АДАПТЕРА, КОЙТО ИЗПОЛЗВАТЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ 1 АМПЕР (СЪВРЕМЕННИТЕ ТЕЛФОНИ ИДВАТ С АДАПТОРИ КОИТО СА 2АМПЕРА И ПОВЕЧЕ.) 

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: