GTM-MQDS2NT

Четка за миене на чаши с вакуумни вендузи

SKU: 3343
9.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
9.50 лв
Четка за миене на чаши с вакуумни вендузи 1
9.5 лв

Четка за миене на чаши с вакуумни вендузи

Искате ли възможно най-бързо и ефективно да приключвате с досадното миене на чашите след гости или тържество у дома? Представяме Ви едни практични и удобни четки, подходящи за миене на чаши и шишета, както отвън, така и отвътре! С помощтна на вендузи, които се закрепват здраво за мивката миенето на съдовете никога няма да е по-лесно!

Четката за миене на чаши с вакуумни вендузи е удобно и ефективно решение за миене на чаши и бутилки. Вакуумните вендузи я закрепват здраво към мивката или плота, така че да не се плъзга или търкаля по време на употреба. Меките косъмчета на четката внимателно почистват повърхността на чашите, без да ги надраскат.

Размери: 17,5 х 14 см.


Четката за миене на чаши с вакуумни вендузи е идеалното решение за хора, които търсят бързо и ефективно решение за миене на чаши и бутилки. Вакуумните вендузи я закрепват здраво към мивката или плота, така че да не се плъзга или търкаля по време на употреба. Меките косъмчета на четката внимателно почистват повърхността на чашите, без да ги надраскат.

Четката е изработена от висококачествени материали и е лесна за почистване. Тя е с компактни размери и е подходяща за употреба във всяка кухня.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: