GTM-MQDS2NT

Бездимен пепелник с директно засмукване

Изчерпано
16.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
да прегледате пратката си преди да я заплатите

Цената на доставката вписана
при поръчка е
приблизителна, изчислява се според
кг на пратката и адреса! 

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
замените цялата поръчка или отделен артикул 
16.90 лв
Бездимен пепелник с директно засмукване 1
16.9 лв

Бездимният пепелник е иновативно решение, което променя начина, по който използваме пепелниците. Този изключителен продукт е проектиран да реши проблемите с неприятния мирис и неприятния вид, свързани с традиционните пепелници. Той е създаден с цел да предостави по-чиста и дискретна опция за изхвърляне на пепел и цигарен дим.

Бездимният пепелник оперира чрез иновативна технология, която обезмаслява и филтрира изгорелите частици и неприятните аромати, преди да бъдат освободени във въздуха. Този процес осигурява минимално натрупване на неприятни миризми и помага за поддържането на чистота в околната среда.

Със своя стилен и съвременен дизайн, бездимният пепелник се вписва хармонично в различни интериорни стилове. Той предлага удобство и ефективност, като същевременно подобрява визията на вашето пространство. Благодарение на своите иновативни функции, бездимният пепелник е идеален за хора, които ценят чистотата, комфорта и здравето на околната среда.

Този бездимен пепелник използва новаторска технология, която осигурява пълно изгаряне на пушачната смес и превръща дима в безвредни частици. Така, вместо да се разпръсква във въздуха, димът се филтрира и задържа в пепелника, като резултатът е почти незабележим дим при пушене.

Освен това, бездимният пепелник е и изключително практичен. Той е проектиран с вградена вентилационна система, която осигурява постоянно пречистване на въздуха около вас. Това означава, че няма да се налага да излизате на открито или да търсите специални места за пушене, защото бездимният пепелник гарантира, че няма да причините дискомфорт на околните хора.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: