GTM-MQDS2NT

Бамбукова масичка за лаптоп

48.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
48.90 лв
Бамбукова масичка за лаптоп 1
48.9 лв
 • РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА И ЪГЪЛА НА НАКЛОН – предназначени за лаптопи с максимален размер 17". Височината на краката на масата, както и ъгълът на наклон на плота под лаптопа се регулират (4 градуса). Това ви позволява да съчетаете перфектно масата с вашите нужди и текуща позиция. Благодарение на удобната позиция работата ще бъде по-ефективна и приятна.
 • ВЕНТИЛАЦИЯ – прегрят лаптоп работи по-зле и се износва много по-бързо. Масата има специални изрези в горната част, които позволяват свободно разсейване на топлината. Правилната вентилация в масата прави батерията издръжлива по-дълго и не е нужно да седите вързани за кабела.
 • ПРАКТИЧНА СТОЙКА – на плота на масата има специална летва, която предпазва лаптопа от подхлъзване – дори при стръмен наклон. Можем да използваме лаптопа дори в легнало положение и той идеално ще се придържа към плота на масата.
 • МАЛКО чекмедже – ви позволява да съхранявате малки, най-необходими аксесоари на една ръка разстояние. Никога повече няма да търсите химикалка, лепящи бележки, слушалки или USB флаш устройство – сега те ще имат сигурно място и винаги ще ги имате под ръка, когато имате нужда от тях, докато работите на лаптопа си.

 • Лаптопите са особен вид техника, който има нужда от определени условия, за да работи пълноценно. Става дума за осигуряване на качествено охлаждане. За да не се притеснявате, че вредите на лаптопа си, докато той е върху краката ви, може да потърсите алтернатива. А чудесна такава е масичката за лаптопи. Моделът, който ви предлагаме е с изключително симпатична визия и функционален дизайн. Може да се ползва и като обикновена масичка за хранене, а също и за писане/учене и ползване на преносим компютър.

  Масичката е произведена от висококачествен бамбук с невероятна здравина и лекота. Разполага с повдигащ се плот с вградени вентилатори за охлаждане на устройството ви. Те се захранват с USB кабел от лаптопа.

  Малкото чекмедже позволява да съхранявате удобно химикал, очилата си, флашки и други дреболии, които обикновено ползвате заедно с лаптопа. Освен това, плотът има специално място за поставяне на чаша. Така може да сте спокойни, че няма да се случи някой инцидент докато си пиете сутрешното кафе, например.

  Ползи и предимства:

  Здрава и стабилна конструкция

  Охлаждащи вентилатори

  Малко чекмедже

  Повдигащ се плот

  Регулиране на височината 28-36 см

  Място за чаша

  Подходяща също за четене и писане

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • предназначени за лаптопи с максимален размер 17"
 • материал: бамбук
 • размери на масата (дължина / ширина / височина): 69 / 34,6 / 26,5 см
 • тегло: 2,3 кг
 • тегло с опаковка: 2,55 кг

РЕГУЛИРАНЕ НА НАКЛОН:

 • I ниво – 19см
 • II ниво – 16см
 • III ниво – 12,5 см
 • IV ниво – 5 см

Удобна и практична маса за лаптоп с вентилация е аксесоар, който ще бъде оценен от всеки, който обича да работи пред компютър в удобна, спокойна позиция. За съжаление използването на лаптоп в леглото или на дивана често е свързано с това да го държите в скута си, което го прави не само неудобно за нас, но и може да доведе до прегряване на устройството. Бамбуковата маса за лаптоп ще работи както в леглото и на дивана, така и в самолета, влака и автобуса . Благодарение на дупките в плота на масата можем спокойно да се покрием с любимото си одеяло и да поставим компютъра или таблета на вентилирана маса за лаптоп – тук няма да прегрее. Отворите в плота на масата разсейват топлината, така че батерията на вашия компютър издържа по-дълго и устройството няма да се повреди.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: