GTM-MQDS2NT

Арома дифузор Дървесна зърнеста ваза - овлажнител за въздух

SKU: Модел 7220
16.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

Цената на доставката вписана при
поръчка е 
приблизителна, изчислява се
според кг на пратката
и адреса! 
16.90 лв
 Арома дифузор Дървесна зърнеста ваза - овлажнител за въздух 1
16.9 лв

Открийте комфорт и свежест с 130 мл овлажнител на въздуха и арома дифузор - Дървесна зърнеста ваза. Този изящен уред не само подобрява качеството на въздуха, като увеличава влажността в помещението, но и предоставя ароматерапевтичен опит. Стилният дизайн вдъхновен от дървесната зърнеста текстура допълва естетиката на вашия интериор. Със своите 130 мл капацитет, този арома дифузор осигурява продължителна дифузия на избрания от вас аромат. С лесна употреба и тиха работа, той създава спокойна и приятна обстановка във вашето пространство. Преоткрийте удоволствието от дишането и насладете се на уникалния комбиниран ефект на овлажняване и ароматерапия с Дървесната зърнеста ваза - перфектният аксесоар за заздравяване на вашия ден.

Не използва топлина и не уврежда етеричното масло, както ароматизаторите със синтетични аромати.Дифузерът овлажнява, пречиства и йонизира въздуха ефективно, докато сухият въздух изсушава лигавицата на носоглътката, нарушава нейната защитна функция и тя става податлива на инфекции.Можеш да го пуснеш да работи денонощно. Когато се касае за ларингит, налей студена вода, това допълнително ще охлади въздуха, който дишаш и ще облекчи пристъпите на кашлица.

Овлажнител за въздух Арома терапия включва и Хромотерапия (терапия със светлина в различни цветове). При работа се преливат плавно няколко цвята.

Работи с USB кабел - лесно, безшумно и ефикасно.

 

Обем на резервоара 130 милилитра вода.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: