U образна форма Четка за деца с пингвинче 360 градуса - КОД 3694

Изчерпано
SKU: 3694
9.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK


АРТИКУЛЕН НОМЕР 3694

НАЛИЧНОСТ В НАЛИЧНОСТ

ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

при получаване на поръчката

9.50 лв
U образна форма Четка за деца с пингвинче 360 градуса - КОД 3694 1
9.5 лв
ЧЕТКИТЕ СЕ ПРЕДВАЛАГАТ В 2 РАЗМЕРА: ЗА ДЕЦА ОТ 2 ДО 6 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ И ЗА ДЕЦА ОТ 6 ДО 12 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ.
Четката може да мие и почиства зъбите на 360 градуса, специално проектирана за чувствителни зъби и венци на деца; Може да почиства и масажира устната кухина, особено подходяща за растящи деца и чувствителни зъби; Почистващият ефект е най-добър, когато се нанася с разпенена паста за зъби.

【КРЕАТИВЕН U-ДИЗАЙН】 Ергономична U-образна глава на четката, подходяща за формата и механиката на структурата на детските зъби. Изключително предназначена за чувствителни детски венци и чувствителни зъби.
【СИЛИКОНОВ МАТЕРИАЛ】Мека силиконова четка, мек ръб около зъбите на 360 градуса, осигуряващ комфортно усещане за миене, оригинален път на почистване, ефективно дълбоко почистване, не уврежда венците, предпазва детския емайл.
【СЛАДКА КАРТИКАНА ДИЗАЙН】 Сладкият и интересен външен вид на четката за зъби кара децата да се интересуват повече от миенето на зъбите си. Това помага на децата ви да искат да мият зъбите си по-дълго, дори да развият здравословни навици за миене.
【УДОБСТ И БЕЗОПАСНОСТ】 Лесните дръжки за захващане осигуряват комфорт и контрол,Два красиви цвята, за да увеличите интереса на вашето дете към четкането. Безопасен, бърз и удобен, лесен за използване у дома или в движение.


GTM-MQDS2NT