Триколесният скутер Rapid Pu/ тротинетка

Очаквайте скоро
SKU: 5900779936409
73.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK


АРТИКУЛЕН НОМЕР5900779936409


НАЛИЧНОСТ В НАЛИЧНОСТ

ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

73.90 лв
Триколесният скутер Rapid Pu/ тротинетка 1
73.9 лв

БАЛАНС СКУТЕР

 • УНИКАЛЕН МЕХАНИЗЪМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ –   скутер за баланс, позволява   контролиране на превозното средство чрез балансиране на тялото.   Управлението на този тип скутери е изключително просто, за завъртане е достатъчно да се наведете в правилната посока и едновременно да накланяте волана. Благодарение на конструиран по този начин скутер   детето тренира да поддържа баланс   и се учи на правилно поведение на пътя.
 • РЪКАВИ ПРОТИВ хлъзгане   – както дръжките, така и платформата са от неплъзгащ се материал. Малкото дете може да хване стабилно   профилирани дръжки,   който   няма да се плъзгат по време на шофиране . Наслояването има   допълнителен,   каучук   табчета , за да не се подхлъзне детето. Скутерът ще осигури   безопасна употреба,   което, както знаете, е най-важно както за детето, така и за родителя.
 • 3 НИВА   РЕГЛАМЕНТ I   ВОЛАНИ –   воланът има 3 нива на регулиране, благодарение на това   скутерът ще расте с детето ! също   Кормилният прът може да бъде свален от тялото на триколката.   Това определено ще улесни транспортирането и съхранението на скутера. Ще се побере във всяка кола и няма да заема много място, например на рафт в гаража.
 • LED ПОЛИУРЕТАНОВИ КОЛЕЛА –   колелата на нашия скутер са изработени от полиуретан, известен още като "синтетичен каучук", поради което са   тихо и удобно   докато шофирате. Това ги отличава   по-голяма здравина и по-дълъг експлоатационен живот.   Имайте   отлично сцепление и страхотно поглъщане   Вибрации. Освен това   по време на шофиране колелата светват, което придава привлекателност и насърчава децата да се движат на открито .
 • СПЕЦИФИКАЦИЯ – цвят: черен и син; лагери: ABEC-5; диаметър на колелото: отпред 12 см, отзад 7 см; възраст: от 3 години; колела: полиуретан; макс. натоварване: до 60 кг; размери (височина/дължина/широчина): 80/50/15 см; тегло: 2,5 кг; тегло с опаковка: 3 кг

СПЕЦИФИКАЦИЯ

 • цвят: черен и син
 • лагери:   ABEC-5
 • диаметър на колелото: отпред 12 см, отзад 7 см
 • възраст: от 3 години
 • колела: полиуретан
 • макс. натоварване: до   60 кг
 • размери (височина/дължина/широчина): 80/50/25см
 • тегло: 2,5 кг
 • тегло с опаковка: 3 кг

Скутер   КРУЦЕЛ   е създадена за деца от 3-годишна възраст. Движението по него е изключително плавно и безопасно, а да се научите да шофирате е изключително лесно. Тя   лека и здрава конструкция   ще запази   товароподемност до 60 кг ! Уникалният механизъм за контрол е да балансира тялото. Скутерът има   3-степенно регулиране на височината   кормилна щанга, освен това е подвижна, което определено улеснява транспортирането и съхранението на автомобила. Лесно се побира в кола и няма да заема много място в апартамент, гараж или дори гардероб.

Скутерът е оборудван с   неплъзгащи се подложки   на волана и   платформа със специални гумени вложки.   Има на задното колело   спирачка , която просто трябва да стъпите, за да се счупите – всичко това за най-голямо удобство при използване и безопасността на вашето дете..

Тя   необичаен дизайн   и цветовете насърчават децата да бъдат активни на открито и са издръжливи   полиуретанови колела   с високо качество   ABEC-5 лагери   направи карането на скутера KRUZZEL изключително гладко и безопасно. Той е идеален за разходки с родители или игра с връстници.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg
GTM-MQDS2NT