GTM-MQDS2NT

Пластмасова люлка – червена

Очаквайте скоро
29.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

29.90 лв
Пластмасова люлка – червена 1
29.9 лв

ПЛАСТмасова люлка – ЧЕРВЕНА

  • СТАБИЛНА – седалка от здрава пластмаса; металните елементи гарантират издръжливост и безопасност; издръжливите въжета гарантират, че люлката няма да се счупи.

  • ЛЕК – ниското тегло го прави лесен за пренасяне и транспортиране.

  • СПЕЦИФИКАЦИЯ – размери (дължина/широчина/височина) 43/16.5/175см; възраст 3+; CE, EN 71 сертификати; тегло 900гр.

  • ПРОФИЛИРАНА СЕДАЛКА – специално проектираната форма на седалката влияе върху удобството и комфорта на използване.

  • ГОЛЯМО ЗАБАВЛЕНИЕ – ще осигури забавление на децата в свободното им време; ще направи времето ви както у дома, така и навън приятно.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

  • Червен цвят

  • сертификати: CE, EN 71

  • възраст: 3+

  • размери (дължина / ширина / височина): 43 / 16,5 / макс. 175 см

  • тегло: 900гр

Въжената люлка е фантастичен продукт, предназначен да се забавлява и за най-малките. Той ще осигури не само забавление, но и ще ви позволи да развиете координация и мобилност. Инсталирано на открито, детето с удоволствие ще се наслаждава на прелестите на престоя на открито.

Люлките могат да се използват самостоятелно или в комбинация с други конструкции. Ще работи добре в градината, на терасата, но и като допълнителен елемент, който да бъде окачен от конструкцията на детската площадка. Той е адаптиран към различни метеорологични условия, така че може да се използва на закрито и на открито .

Седалката е изработена от здрава пластмаса , устойчива на променящи се атмосферни условия , като слънчева светлина, дъжд или ниска температура. Седалката е специално профилирана , което я прави удобна и приятна за използване. Детето седи стабилно и може да се люлее безопасно.

Монтажът на люлката е изключително прост и не изисква сложни дейности или опит. Пластмасовата люлка на въжета е лека и има малък размер , което означава, че носенето й или вземането й на пътуване не е основен проблем. Издръжливи въжета и метални, плътни закрепващи елементи гарантират безопасността на детето и гарантират, че люлката няма да се счупи.

Люлката със сигурност ще донесе много забавление, ще разнообрази свободното ви време и ще прогони скуката. Това е страхотна форма на забавление. Използването му е чисто удоволствие, независимо къде се намирате. У дома, в градината или на пътешествие, той ще бъде идеален навсякъде. Люлката е идеална за подарък.


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: