Машинка за пилинг на дрехи - Премахване на топчета от дрехите

17.99 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност
да прегледате пратката си преди да я заплатите

Цената на доставката вписана
при поръчка е
приблизителна, изчислява се според
кг на пратката и адреса! 

14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА

В 14 дневен срок имате възможност да върнете или
замените цялата поръчка или отделен артикул 
17.99 лв
Машинка за пилинг на дрехи - Премахване на топчета от дрехите 1
17.99 лв

Машинката за пилинг на дрехи е иновативен инструмент, предназначен да преобразува вашия гардероб, като премахва пухкави топчета, косми и пилинг от всякакви видове текстил. Специално проектирана за лесна и бърза употреба, тази машинка дава нов живот на вашия стар облеклов стил, като възстановява гладкостта и изчистения вид на материалите.

С ергономичен дизайн и прецизно острие, машинката за пилинг осигурява гладко и безопасно отстраняване на нежеланите топчета и косми. Тя е подходяща за облекла, мебели и други текстилни повърхности, които са станали жертва на пилинг с времето.

Този интелигентен инструмент се грижи за вашите облекла, като възстановява тяхния оригинален вид и удължава тяхния живот. Прецизният му дизайн позволява лесна манипулация, а иновативната технология гарантира ефективност и нежност към всеки материал. Разнообразието от опции и настройки прави машинката за пилинг на дрехи перфектен аксесоар за всякакви текстилни предмети във вашето домакинство.

Това устройство е специално проектирано, за да възстанови вида и гладкостта на вашите любими дрехи, като премахне топчетата и износванията от тъканите.Машинката за пилинг за дрехи работи чрез въртяща се глава, която деликатно изтрива повърхността на дрехите и премахва нежеланите пълсти и косъмчета. Тя е подходяща за всякакви видове тъкани, включително памук, полиестер, вълна и други.

С вградените настройки за скорост и интензитет можете да контролирате процеса на пилинг и да го приспособите към специфичните нужди на всяка дреха. Машинката е лесна за употреба - просто я задръжте върху повърхността на дрехата и нежно я плъзнете напред.

Този иновативен продукт за дрехи ви позволява да възстановите дрехите си и да им придадете нов живот, без да трябва да ги заменяте. Вие можете да използвате машинката за пилинг на различни части на дрехите - от ръкавите и гърба до предната част и яката.При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg
GTM-MQDS2NT