GTM-MQDS2NT

Интерактивно пате

33.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • НАЛИЧНОСТ:В наличност
 • КОД НА ПРОДУКТА: 
 • ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
  Експресна доставка за един работен до офис на Еконт Експрес
  ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
33.90 лв
Интерактивно пате 1
33.9 лв

ИНТЕРАКТИВНА ПАТИЦА

 • МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН – благодарение на много ефекти, като пеене, танци и осветление, играчката е интерактивна, което позволява развитието на различни области от съзнанието на детето; форма на обучение, която не отегчава; детето подобрява редица умения.
 • ЦВЕТНИ БУТОНИ – размерът и атрактивните цветове на копчетата правят че са лесни за натискане, което насърчава детето да играе и да бъде активно и засилва двигателните (двигателни) умения.
 • СПЕЦИФИКАЦИЯ – размери (дължина/широчина/височина): 11/13/16,5 см; възраст от 18 месеца; тегло с опаковка: 390гр.
 • СИГУРНА – специално проектираната форма на патица и нежните ръбове означават, че детето хваща играчката лесно и сигурно в дръжката и не е изложено на нараняване.
 • БЕЗОПАСНО ИЗКЛЮЧВАНЕ НА БАТЕРИЯТА – за отваряне на капака на батерията е необходима отвертка, която не позволява на детето да го отвори самостоятелно.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

 • възраст: +18 месеца
 • сертификати: CE, EN71
 • захранване: 3 x AA 1.5V батерии (не са включени)
 • размери (дължина/широчина/височина): 11/13/16,5см
 • тегло: 300гр
 • тегло с опаковка: 390гр

Интерактивното патенце е прекрасна, сладка играчка и в същото време интересна форма на обучение за всяко бебе. Тя пее, танцува и блести , благодарение на което предизвиква интерес и позволява развитието на различни области у детето и подобрява редица неговите умения. Детето реагира на много стимули: слухови, двигателни и зрителни, което означава, че играчката има образователна функция, но детето също няма да се отегчи.

Ярки цветове и 6 големи цветни бутона с различни функции те привличат вниманието и насърчават детето да бъде активно. Върху корема на патето са поставени 4 овални копчета, 1 във формата на сърце и 1 във формата на малко патенце. Размерът им ги прави лесни за натискане. Всеки бутон активира различна мелодия или звук при натискане. Бутоните могат да се натискат няколко пъти и по този начин типът на мелодията и звуците могат да се променят свободно.

Специално проектирана форма на патица и нежните ръбове карат детето да хване играчката лесно и здраво в дръжката.

В горната част на главата има бутон, който активира патето да играе.

След като го натиснете започва песен и патето започва да прави много неща наведнъж: да мига с очи, да движи човката си, да размахва криле, да се движи напред и около оста си. Освен това крилата и копчето във формата на сърце също светят.

Когато играчката не се използва, след няколко минути бездействие, тя ще издаде съчувствен „скърцащ“ шум. Това е за да насърчи повече забавление или да ви напомни да изключите захранването, за да спестите батерията.

В долната част на интерактивната играчка има плъзгач за регулиране на силата на звука. Това е полезна функция, която ще попречи на по-малките деца да се плашат от твърде интензивни звуци, а по-големите деца ще могат да играят по начин, който не е твърде неудобен.

Електронната играчка се захранва от 3 батерии, които не са включени в комплекта. Като се грижите за безопасността на вашето дете, за да смените батериите, отворете капака с отвертка . Това свежда до минимум риска от случайно влизане на дете в батерията, което може да представлява опасност за него.

Играчката има сертификати CE и EN71, така че можете да сте спокойни за здравето на вашето бебе. Изработена е от материали, безопасни за деца. Играчката е подходяща за деца над 18 месечна възраст. Интерактивното патенце също ще бъде чудесен подарък, който ще зарадва вашето дете и ще развие различните му умения.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2023 Powered by Now.bg