GTM-MQDS2NT

Ферма – комплект машини 6 бр.

30.9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
 • ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK

 • НАЛИЧНОСТ:В наличност
 • КОД НА ПРОДУКТА:  
 • ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
  Експресна доставка  до офис на Еконт Експрес
  ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  При доставка до офис на Еконт Експрес имате възможност да прегледате пратката си преди да я заплатите
  14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ/ЗАМЯНА
  В 14 дневен срок имате възможност да върнете или замените цялата поръчка или отделен артикул - виж общите условия
30.90 лв
Ферма – комплект машини 6 бр. 1
30.9 лв

ФЕРМА – КОМПЛЕКТ МАШИНИ

РЕАЛИСТИЧНИ ПОДРОБНОСТИ – Тракторите и селскостопанските машини, включени в комплекта, са с точни форми на отделни компоненти.

АТРАКТИВНИ ЦВЕТОВЕ – отделно боядисаните елементи на шасито, каросерията, джантите и джантите, както и отделни части на машините карат комплекта да привлича вниманието и да насърчава детето да играе.

СПЕЦИФИКАЦИЯ – възраст 3+; CE, EN 71 сертификати; комплект тегло 300; комплекта включва 2 трактора, ремарке за транспортиране на животни, самосвал, пръскачка и преса.

ДВИЖЕЩИ се ЧАСТИ – машините имат движещи се части, които частично отразяват тяхната работа в реалността и по този начин правят играта по-привлекателна.

РАЗШИРЕН КОМПЛЕКТ – комплектът включва 6 елемента, които позволяват дълго време на забавление имитирайки с детайли работа във фермата.

СПЕЦИФИКАЦИЯ

възраст: от 3 години

сертификати: CE, EN71

зелен размери на трактора (дължина / ширина / височина): 9,5 / 6 / 5,5 см

оранжеви размери на трактора (дължина / ширина / височина): 9,5 / 5,8 / 5,5 см

размери на ремаркето за превоз на животни (дължина / ширина / височина): 13,5 / 5,5 / 5,5 см

размери на самосвала (дължина / ширина / височина): 11,5 / 5,3 / 5 см

размери на пръскачката (широчина/височина): 35 / 6,8 см

размери на пресата (дължина / ширина / височина): 14 / 5,5 / 5,5 см

тегло на комплекта: 300гр

тегло с опаковка: 410гр

ВКЛЮЧЕНО

трактор х2

ремарке за превоз на животни

количка

пръскачка

Натиснете

Играта с богат набор от играчки, имитиращи селскостопански машини, е не само много забавно, но и научаване на света около детето и правилата за производство на храни . Комплектът земеделска техника се състои от 6 машини, включващи: 2 трактора, ремарке за превоз на животни, ремарке-самосвал, пръскачка и преса .

Тракторите са с метален корпус и реалистично възпроизведени детайли на отделни части и компоненти. Вътре в кабината на водача можете да видите детайлите на кормилната колона , обширен контролен панел за работата на трактора и свързаните с него машини . Отвън вниманието е привлечено от изпускателната система с комин, стъпала и кука . Двуосното ремарке за добитък има отварящ се заден люк, който служи и като платформа. Двуосно самосвално ремарке е подвижна, плаваща товарна кутия с допълнително отварящ се заден борд. Балопресата за слама или сено също е оборудвана с две оси, като структурата на компонентите може да се види в детайли на тялото й. Задната част на тази машина също може да се отваря. Пръскачката е с една ос на големи колела. Освен това е оборудван с две рамена, които се разгъват на два етапа, както и подвижна клапа за пълнене на пръскане. Всички земеделски машини са с червени джанти и черни пластмасови колела с висок протектор . На корпусите на селскостопанска техника има специализирани маркировки, имитиращи марки и модели . Всяка машина може да бъде алтернативно прикачена към всеки трактор . Механизмът за свързване изисква само леко огъване надолу на куката и теглич със закачващо ухо върху нея. Играчките могат да се играят както на закрито, така и на открито . Те ще направят играта в пясъчника, на градината, на балкона или терасата още по-привлекателна. Комплект земеделска техника – фермата ще бъде чудесен подарък за всеки малък любител на селскостопанската работа. Атрактивните цветове и вярното възпроизвеждане на детайлите ще го направят да изглежда страхотно и на рафта като колекционерски модел.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: