декоративни лампички за градина със соларен панел пчели

SKU: 3702
16 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ FACEBOOK


АРТИКУЛЕН НОМЕР 3702

НАЛИЧНОСТ В НАЛИЧНОСТ

ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
до 2 работни дни
ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ
до 14 работни дни

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

при получаване на поръчката

16.00 лв
декоративни лампички за градина със соларен панел пчели 1
16 лв
дължина 5 метра с 20 пчелички - цена 16,00 лв
дължина 7 метра с 30 пчелички - цена 20,00лв
дължина 12 метра с 100 пчели - цена 26 лв
Ако обичате красивата декорация и искате да създадете магическа обстановка в своя двор или дом, то този гирлянд от светещи пчели със сигурност ще ви помогне да постигнете невероятен ефект. Гирлянда няма нужда от постоянна поддръжка, той е водоустойчив и неговото захранване се осигурява от соларен панел, който е включен в комплекта. По този начин за да бъде красива вашата градина или дом вечерно време и осветени от мека приятна светлина, нямате нужда от много средства и време за поддръжка. Пчелите са изработени реалистично, от екологични материали, които не предизвикват замърсявания.
Подходящ за външна и вътрешна декорация. Със сигурност носи вашия елегантен вкус и романтично усещане. Източник на захранване: Слънчево захранване. Спестяваща енергия и продължителна светлина за работа, лесен за използване
Малките светещи пчелички са изработени от прозрачен материал, а във всяка една от тях има LED лампа, която я кара да блести.Тялото на пчеличката е релефно оформено, а крилата разперени. Може да подредите конфигурация в зависимост от вашите нужди и предпочитания, която да променяте когато пожелаете да постигнете повече разнообразие.
Соларният панел е с размери 6,7х6,7х2,5см. Той е прикрепен към метален прът с остър край с дължина 20 см. като е предвидено да бъде забит в земята до степен на 9,5см. Така поставен в градината, соларният панел е стабилен, устойчив на по – силни ветрове и ще поддържа захранването на гирлянда. Желателно е соларният панел да бъде поставен на възможно най – достъпното за слънчева светлина място, за да бъде максимално ефективен. Соларният панел и гирлянда са свързани с тънки кабели по които протича захранването.
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта:
© 2022 Powered by Now.bg
GTM-MQDS2NT